Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet megmenteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megmenteni egy kapcsolatot a szakadék széléről?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást, ragaszkodunk egymáshoz, de nem tudunk kijönni egymással, túl sokszor veszünk össze kis hülyeségeken. Egyikünk sem híve a mai divatnak, miszerint ha valami nem tetszik, akkor egyből új kapcsolat kell, amíg meg nem találjuk azt, akivel minden tökéletes.
2020. ápr. 16. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ, hogy mi a probléma, de én azt mondom, hogyha a felek szeretik, tisztelik egymást valamint mindketten belátják, hogy valamit tenni kell/változtatni kell és hajlandó is erre, akkor szerintem megoldható.

Sokat segíthet egy külső szakember (tudom, most nem lehet), aki segít mediálni a felek között.

Mi a probléma egyébként?

2020. ápr. 16. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem jöttök ki egymással, akkor nincs mit megmenteni. Gondolom azon már túl vagytok, hogy az állandó veszekedések miatt leüljetek beszélni, hogy hogy lehetne megszüntetni.
2020. ápr. 16. 11:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Mi sem tudjuk pontosan, de próbálunk rájönni. Szakemberre is gondoltunk, hogy talán érdemes lenne, amíg közbe nem jöttba mostani helyzet. Úgy hisszük, hogy vannak nehézsegek, de amíg van szerelem, addig megmenthető.
2020. ápr. 16. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Totál ellentétesen beszélsz.

Tagadod, hogy jó, majd állítod meggyőződésed, hogy jó. Győzködöd magad, meg nem is.

Az a baj, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy még is miként szereted e, és akarod e egyáltalán.

Először dönteni kéne. És csak utána helyrehozni.

2020. ápr. 16. 11:25
 5/9 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem az volt, hogy meg lehet e menteni, hanem az, hogy hogyan lehet megmenteni. Szerintem elég világos.
2020. ápr. 16. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Mit jelent az, hogy nem jöttök ki egymással?
2020. ápr. 16. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudod megmenteni, ha nem veszekedtek, főleg kis hülyeségeken. Ha nektek a párkapcsolat egoharc, akkor nem vagytok alkalmasak rá.

Leírnál példákat, hogy min veszekedtek?

2020. ápr. 16. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mindketten akarjátok, és tesztek érte, akkor meg lehet menteni. Érdemes lehet szakember segítségét kérni. Nézz utána, ki vállal a jelen helyzetben online konzultációt. Sok szakember rendel tovább online.
2020. ápr. 16. 12:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Elfogadás, beszélgetés, megértés, együtt cselekvés.
2020. ápr. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!