Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy nem akarok semmilyen kapcsolatot tartani vele?
Exeim és én is viselkedtem már így. Egyszerűen csak ki van teljesen borulva a fájdalomtól, és hiába haragszik rád borzalmasan, attól még szeret is, és tudja, hogy hülye volt, és nem akar elvesziteni.
Ha flegman beszélsz vele/nem válaszolsz, az csak olaj a tűzre sajnos...
Majd egyszer jobban lesz, de idő kell neki még, még fel sem fogta, ami történt, meg azért 2 év mégis csak 2 év.
Sose értettem az ilyen kérdéseket..
Ha valakivel semmilyen kapcsolatot nem akarok folytatni, azzal nem állok szóba, lesz@rom az illetōt.
Amíg te rászánod az idōd arra, hogy magyarázkodj az exednek, felveszed neki a telefont, olvasgatod az üzeneteit, meg foglalkoztatnak, agyalsz rajtuk... már bocs, de ez nem úgy néz ki, mintha semmilyen kapcsolatot nem akarnál. Pedig baromi egyszerū megszakítani valakivel a kapcsolatot.
“Ha flegmán beszélsz vele/nem válaszolsz, az csak olaj a tūzre sajnos”
Ha valaki ilyen betegesen hisztérikus a barátjával szemben, az nem érdemel másféle bánásmódot sajnos....
Ha flegmán beszélsz vele/nem válaszolsz, az csak olaj a tūzre sajnos”
Egyrészt nem érdemel mást, másrészt ha válaszol a kérdező, az is még jobban olaj a tűzre, mint a tiltás vagy a válasz hiánya.
Voltam a barátnőd helyében. Valahol igen, lehet többet kellett volna lennetek együtt, viszont az exed nem bízott benned, kérdés miért?
Én exemnek is a Gézapista is fontosabb volt, úgy éreztem, utolsó vagyok a fontossági listá. Először próbáltam szépen megértetni vele, majd szépen lassan átmentem ugyanebbe a viselkedésbe, mert iszonyat kétségbeesett voltam.
Mondjuk sose féltékenykedtem rokonokra pl, szóval ez a része meg tényleg már extrém a volt barátnődtől.
Valamiért átborult ez nála egy önbizalomhiányba ami vegyült azzal, hogy elhanyagolva érezte magát és bumm kész a hisztérika-chocapic! :D
Összességében jól döntöttél. Viszont akkor tényleg tiltsd, mert minden patkánylyukon megkísérel könyörögni majd.
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!