Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor fog ez elmúlni?

Úgy kell kezelned mintha szakítás lett volna egy normális kapcsolat után. Ne nézegesd mit csinál, sz*rd le kivel van, magaddal foglalkozz és ügyelj rá hogy ne legyen lehetősége veled felvenni a kapcsolatot. Ha erősebb érzéseid voltak, akkor kevés a 3 hónap, főleg hogy nézegeted mit csinál. Tekints úgy rá mintha nem létezne többé.
Amiben voltatok, az csak a szexről szól, nem kell ezt túlgondolni, hibákat keresni magadban. Úgy tűnik ez nem a te világod, a jövőben szerintem érdemes az ilyet kerülnöd. Ismerkedj rendes kapcsolat céljával.
Tudom. Hülye voltam, hogy "kavartam vele". Csak annyira elképesztő volt a srác. Helyes volt és az elején mindig olyan szépeket mondott, aztán később(kb az utolsó 2 hónapban) már nem volt olyan jó fej és nem is beszélgettünk csak szexeltünk, de akkor sem tudtam neki nemet mondani. Az egyetemi gólyatáborban ismertem meg augusztus elején, azóta találkozgattunk. Vele feküdtem le először, ő volt az első szerelmem nagyon magányosnak érzem magam nélküle. És most a karanténban a figyelmem is alig tudom elterelni róla.
Bár most kicsit jobb, hogy leírhattam a dolgokat..

Örülünk, hogy jobb, de ez elsődlegesen a te szeretet/figyelemhiànyos jellemednek köszönhető.
Tudatos vàlasztàs. Amit lenyomtàl, az az ösztönszintnél nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!