Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lesz ha vége lesz a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Par honapja együtt vagyok egy pasinak, nagyon aranyos, kedves és nagyon jo külsővel rendelkezik. A gond viszont az, h allandoan kritizal..Nem bunko stilusban..viszont allandoan a külsőmmel van vmi gondja (edzek, igy öltözzek ugy öltözzek, ha ki jön rajtam egy pattanás már kritizal). Holott, tényleg adok magamra, szépnek mondott lany vagyok. De ugy érzem, ha már a kapcsolatunk elején ennyit elégedetlenkedik velem akkor mi lesz a későbbiekben... N/302020. ápr. 9. 10:32
11/15 anonim 

válasza:

“Erre, bepánikolt, h én rendes aranyos lány vagyok, ő nem rosszbol mondta ezt és h ne haragudjak rá.”
Persze, bepánikolt, hogy ki lesz dobva, mert azért jó neki, hogy van valakije. De minden alapján nem szeret igazán.
Meg aki ilyet mond, hogy nem bókol, nehogy a másik elbízza magát... hát vicc kategória. Menekülj!
12/15 anonim 

válasza:

Sérült a pasi agyilag... Kuka!!!
13/15 anonim 

válasza:

Szerintem jobb lesz, neked legalábbis mindenképp. Keressen akkor tökéleteset, úgysem fog találni. Egyébként ez már lehet annak a jele, hogy le akar építeni. Dobd ki, mielőtt még ő fogja megtenni!
14/15 A kérdező kommentje:
ma kidobtam..erre sirt, meg h felfujom az egeszet nem ugy gondolta amit mondott stb stb... hat 15 perc alatt leepitette az önbizalmam a 0-ra...
2020. ápr. 10. 16:45
15/15 anonim 

válasza:

Persze most biztosan rossz, de felejtsd el. Itt nem veled volt a gond, hanem vele. Ilyen férfinak 1 szavát ne vedd komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!