Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jobb lesz ha vége lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lesz ha vége lesz a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Par honapja együtt vagyok egy pasinak, nagyon aranyos, kedves és nagyon jo külsővel rendelkezik. A gond viszont az, h allandoan kritizal..Nem bunko stilusban..viszont allandoan a külsőmmel van vmi gondja (edzek, igy öltözzek ugy öltözzek, ha ki jön rajtam egy pattanás már kritizal). Holott, tényleg adok magamra, szépnek mondott lany vagyok. De ugy érzem, ha már a kapcsolatunk elején ennyit elégedetlenkedik velem akkor mi lesz a későbbiekben... N/30

2020. ápr. 9. 10:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
meg hozzá tenném, h eleve nincs sok önbizalmam és ugy érzem igy már annyi se marad mint volt, ha allandoan ezt kell hallgatnom... főleg a kapcsolat elején...mikor az emberek a legszebbnek látják a másikat... :(
2020. ápr. 9. 10:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet először meg kéne beszélned vele, ha nem változik, akkor pedig fontolóra venni a szakítást. Ha ez így marad, csak szenvedni fogsz mellette és tönkremegy az önbizalmad.

Ez a kedves, aranyos de kritizál meg kicsit fura így egymás mellett. 30/F

2020. ápr. 9. 10:45
 3/15 Rockarc ***** válasza:
91%

Az onbizalomhiany es akozott, hogy ilyen fickoval jottel ossze, osszefugges van. Magaddal kene tisztaba jonnod, mielott parkapcsolatba kezdesz. Igy nem fordulna elo, hogy kicsinyes dolgokkal kritizal, mert mar az elejen kiadod az utjat, ha ezt gondolja termeszetesnek.

44F

2020. ápr. 9. 11:01
 4/15 A kérdező kommentje:
vagy az akikkel volt előttem mind szuper modellek voltak v nemtudom...mondtam neki, hogy ha nem tetszem neki, akkor minek jött össze velem, erre azt mondta h tetszem neki nagyon, de nézhetnék ki mégjobban...hát... ez ugy betett...
2020. ápr. 9. 11:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én gondolkodás nélkül dobnám ki a férfit.... ne alázkodj meg! Nem normális, ha már a kapcsolat elején azt akarja, hogy még jobb legyél. Szerintem erre senkinek sincs szüksége.

Az megint más téma, ha például egy hosszú kapcsolatban elhagyja magát az egyik fél, meghízik, igénytelenebb lesz, és a másik ösztönzi, hogy kapja kicsit össze magát. Azt még megértem.

De ez egy friss kapcsolat. Te ilyen voltál, amikor megismert. Vagy már alapból úgy jött össze veled, hogy jó ez, jó ez alapanyagnak, aztán én majd még jobbat csinálok belőle?

Szóval én nem is adnék neki esélyt, velem így senki ne beszéljen. “Nézhetnél ki mégjobban”.... De ha nagyon szereted, vagy számodra ez nem annyira kiábrándító, akkor ne szakíts vele, de minimum, hogy leültök, elmondod neki, hogy zavar a viselkedése, és ha nem változtat, te ebből nem kérsz.

2020. ápr. 9. 12:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen szakíts. Sajnos ismerem ezt a stílust, én is gyakran csinálom ezt. Sajnos ilyenkor nem tiszteljük, nem szeretjük eléggé a másikat, csak úgy szórakozásból összejövünk vele, vagy csak mert végül is jó arc, vannak előnyei az egésznek, de nem szállunk bele 100%-osan érzelmileg. Magunkkal van bajunk, ha ennyire kritizálni kell mást, és ezzel vezetjük le, esetleg a párunk kinézete alapján gondolnánk magunkat többnek.. Mind1, rengeteg lelki gagyiság van ebben. Sokkal jobbat találhatnál, és neked is tisztelned kell magad annyira, hogy nem engeded, hogy más folyamatosan bántson.
2020. ápr. 9. 13:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira jól meglennél vele, akkro ez a kérdés sem jutott volna eszedbe.

Neked ehhez nincs sok kedved. Szóval inkább jobb minél hamarabb befejezni.

2020. ápr. 9. 13:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

1, Vágj vissza neki;

2, Kérdezd meg, hogy mit tudna ő tenni azért, hogy te máshogyan, azaz számára "jól" viselkedj?;

3, Tedd fel magadnak a kérdést: "Kinek akarok megfelelni?". Az a jó, ha magadnak...

2020. ápr. 9. 13:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most át akar alakítani, mi lesz később?
2020. ápr. 9. 14:53
 10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Már az elejétől fogva voltak ilyen kisebb piszkálodásai, de tegnap ez már olyan szinten "kitört" belőle, h nyugodtan leültettem és megmondtam neki, h akkor ha ennyire nem tetszem neki, mindenki menjen a maga utjara. Nem sértődöm meg, de akkor feleslegesen ne huzzuk egymás idejét. Erre, bepánikolt, h én rendes aranyos lány vagyok, ő nem rosszbol mondta ezt és h ne haragudjak rá...Nem nem haragszom..csak olyannyira megtépázta az önbizalmam, h levetkőzni sem merek előtte, mert tuti vmit kritizalna... Köszi mindenkinek a megerősitest, azt hiszem jobb lesz ha külön valnak az utjaink mert idővel ez csak borzalmasabb lenne az én önbizalmamra nézve... Jah meg azt hozzatenném, h egyszer volt olyan elszolása, hogy nem szokása dicsérgetni mert h aztan elbizza magat a masik fél... Csak sajnos a kritikábol sok kijutott...Mindenki szereti a kedves bókokat főleg a partnerétől, főleg a kapcsolat elején...Ezert is allok értetlenül az eset előtt...mert az eddigi kapcsolataimban a forditottjat tapasztaltam... én viszont bókolok neki (persze nem viszem tulzasba, de modjaval) és sosem kritizaltam...pedig senki sem tökéletes...viszont én szeretem és elfogadtam a hibaival együtt :( ugy latszik ő nem... ez van...
2020. ápr. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!