Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lesz ha vége lesz a kapcsolatnak?

Lehet először meg kéne beszélned vele, ha nem változik, akkor pedig fontolóra venni a szakítást. Ha ez így marad, csak szenvedni fogsz mellette és tönkremegy az önbizalmad.
Ez a kedves, aranyos de kritizál meg kicsit fura így egymás mellett. 30/F

Az onbizalomhiany es akozott, hogy ilyen fickoval jottel ossze, osszefugges van. Magaddal kene tisztaba jonnod, mielott parkapcsolatba kezdesz. Igy nem fordulna elo, hogy kicsinyes dolgokkal kritizal, mert mar az elejen kiadod az utjat, ha ezt gondolja termeszetesnek.
44F

Hát én gondolkodás nélkül dobnám ki a férfit.... ne alázkodj meg! Nem normális, ha már a kapcsolat elején azt akarja, hogy még jobb legyél. Szerintem erre senkinek sincs szüksége.
Az megint más téma, ha például egy hosszú kapcsolatban elhagyja magát az egyik fél, meghízik, igénytelenebb lesz, és a másik ösztönzi, hogy kapja kicsit össze magát. Azt még megértem.
De ez egy friss kapcsolat. Te ilyen voltál, amikor megismert. Vagy már alapból úgy jött össze veled, hogy jó ez, jó ez alapanyagnak, aztán én majd még jobbat csinálok belőle?
Szóval én nem is adnék neki esélyt, velem így senki ne beszéljen. “Nézhetnél ki mégjobban”.... De ha nagyon szereted, vagy számodra ez nem annyira kiábrándító, akkor ne szakíts vele, de minimum, hogy leültök, elmondod neki, hogy zavar a viselkedése, és ha nem változtat, te ebből nem kérsz.

Ha annyira jól meglennél vele, akkro ez a kérdés sem jutott volna eszedbe.
Neked ehhez nincs sok kedved. Szóval inkább jobb minél hamarabb befejezni.

1, Vágj vissza neki;
2, Kérdezd meg, hogy mit tudna ő tenni azért, hogy te máshogyan, azaz számára "jól" viselkedj?;
3, Tedd fel magadnak a kérdést: "Kinek akarok megfelelni?". Az a jó, ha magadnak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!