Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után van, hogy ilyen történik?
Szerintem sokan átélik az ilyesmit. Már nem is tűnik olyan szörnyűnek ami miatt szakítottak magányos hiányzik a megszokás stb.
De szerintem az esetek többségében ez csak a változás okozta félelem semmi más. Amikor valaki ennek enged többnyire ugyan itt tart majd pár hónap vagy egy két év után.
Az ok, amiért szakítottak, alighanem még fennáll. Egyikük megpróbál ismét közeledni (általában az, aki szakított), mert hiányzik neki valaki.
Ezt a szakítást elfelejteni nem lehet és könnyen előjön, akár a kis nézetkülönbségek esetén is.
Nagyon meggondolandó!
Van, de nagyon rossz ötlet. Ahogy első is mondja.
Amúgy már már erőltetett.
Biztosan, előfordul.
Szerintem ilyenkor csak hiányzik az embereknek a megszokott dolog, és félnek a változástól.
Ha valami egyszer valamilyen okból vége szakadt, nem valószínű hogy működni fog.
Szerintem ami egyszer véget ért, nem érdemes erőltetni ,mert később is fel fognak merülni a problémák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!