Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megfontolásból történik egy ilyen szakítás, mi állhat a háttérben?
A párkapcsolatnak egyik pillanatról a másikra vége lesz, az utolsó szót a férfi mondja ki. Telefonon... (Pár nappal előtte még élete szerelmének nevezte a nőt, szeretgette, puszilgatta, a jövőt tervezgették)
Annak ellenére, hogy ő szakít, undorral és gyűlölettel beszél a nővel, ráhárítva minden felelősséget : - Ennek a kapcsolatnak azért lett vége, mert te olyan vagy amilyen és nem tudlak elviselni, nem illünk össze.
A nő már sokadjára fogadta vissza a férfit, aki mindig ilyen ürüggyel lépett le, ugyanilyen váratlanul.
"A nő már sokadjára fogadta vissza a férfit, aki mindig ilyen ürüggyel lépett le, ugyanilyen váratlanul."
Tehát a nő már sokszor bebizonyította, hogy egy tartás nélküli lábtörlő, akivel bármit meg lehet tenni. Ezek után min csodálkozik? Csak azt kapja, amit eddig is. A "férfi" igen csak alja módon bánik vele, de nem tudom miért tisztené a nőt bármilyen szinten, ha az már korábban is megbocsátotta neki ugyanezt. Eljátszhatja még hatszázszor, akkor is meg lesz bocsátva. Nem értem a meglepődést.
Egyetértek az elsővel teljes mértékben.
A férfi csak használta a nőt, addig amíg nem jön jobb/másik, ahogy éppen az úri kedve tartja.
Húzd ki magad Kérdező, emeld fel a fejed és dobd ki ezt a férfit. Először sz.rházit akartam írni, de meggondoltam magam, mert itt te voltál az, aki elfogadta az ő játékszabályait (szerelem,bódottá-szakítás-visszaédelgés-szakítás-....).
Jegyezd meg jól! A rabszolgáját senki nem becsüli!
Valalmint mindig a nő dönt!
És remélem az is leesett neked tanúlságként, hogy nem azt kell nézni, hogy ki mit mond, hanem, hogy ki mit tesz.
33N
A jovot csak a no tervezte, nem vette eszre, hogy a ferfi nem akarja. Talan azt se vette eszre, hogy kikenyszeritette a ferfibol ezeket a hazugsagokat. Es pl hisztivel, erzelmi zsarolassal szerezte vissza ujra meg ujra.
Mondjuk kivulrol nezve mar reg vege volt.
"Pár nappal előtte még élete szerelmének nevezte a nőt, szeretgette, puszilgatta, a jövőt tervezgették)"
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ezt te a sokadik szakítás után is elhitted neki?
Hogy állsz az egészséges önbecsüléssel, ha hagyod magaddal ezt tenni sokadjára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!