Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért olyan nehéz elengedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz elengedni?

Figyelt kérdés
Már 5 hónapja hogy szakított velem az exem de még mindig nem tudok belenyugodni hogy már soha többé nem leszünk 1 pár. Amióta elköltözött tőlem csak kihasznál engem játszik az érzéseimmel. Ő már nem szeret csak a szex kell neki semmi más legalábbis tőlem! De nekem ez meg nem elég én egy olyan társat akarok aki mellettem van mindig akire lehet számítani jóban rosszban aki együtt lakik velem. Az exemnek mindig is fontosabb volt a cigi meg a piálás én mindig csak háttérbe voltam szorítva. Mindenki mondja hogy ne foglalkozzak vele ne engedjem hogy kihasználjon felejtsem el de nem megy. Az a baj hogy én még mindig abban reménykedek hogy meggondolja magát és egyszer talán visszajön hozzám. De már 5 hónapja ez megy hogy csak összejárogatunk szexelni mert neki csak az kell velem élni már nem akar. Többször is próbáltuk de nem ment a közös élet. Valaki tudna tanácsot adni hogy tudnám lezárni végleg ezt a kapcsolatot??
2020. márc. 26. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Le kell tiltani és elfelejteni, akár mennyire is nehéz. Használati tárgynak jó lenni? Ő nem azért akar téged, hogy neked okozzon örömet.
2020. márc. 26. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem találkozgatsz és nem szexelsz vele, letiltod mindenhonnan. Amíg önként és dalolva a lábtörlője vagy, addig soha nem fogsz rajta túllépni. Igen, nehéz lesz, de nem nehezebb, mint még évekig szenvedni!
2020. márc. 26. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Te magad megmondod, hogy kihasznált folyamatosan.

Kell a rossz? Igen kell?

Ha nem kell akkor letiltogatod mindenhol, elkezdesz mással és másokkal foglalkozni.

2020. márc. 26. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nem megy a közös élet, akkor miért mondod azt, hogy csak játszik veled? Felfogta, hogy nem megy, te is felfogtad, de ő se tud tőled teljesen elszakadni, ahogy te se tőle. Én ezt nem érzem kihasználásnak, hiszen megpróbáltátok és nem ment. Az más, amikor egyáltalán soha nem akarok többet a másiktól, mert annyira nem jön be, de dugni még jó lehet.

Szóval az esetetekben én azt érzem, ő ugyanúgy nem tud elszakadni, csak nem tud mit kezdeni azzal, hogy a hétköznapi életben nem passzoltok.

Ez nagyon szomorú, de vannak személyiségek, életformák, amik nem egyeztethetőek össze. Erről nem tehet senki és ha ennek ellenére kötődik, az nem kihasználás.

2020. márc. 26. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
4 es tudod mi itt a legnagyobb probléma? Hogy az exemnek komoly kapcsolat nem kell nem való ő csak szexet akar nem szeret kötődni senkihez. Azért hagyott itt engem 5 hónappal ezelőtt mert már nem érez irántam semmit de viszont szexre még jó vagyok neki!
2020. márc. 27. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Értem. Az tényleg gond.

Neked kell tudni, megéri-e a szexért fenntartani ezt az egészet.

Nyilván úgy érzed, így legalább még egy kicsit a tiéd.

De tényleg meg akarod várni azt a pillanatot, amikor búcsú nélkül eltűnik az életedből és egy másik nő oldalán bukkan fel újra?

Meg van ennek a szokásos forgatókönyve.

Téged annyira se fog tartani, hogy lemondja a megbeszélt randitokat, ha egyszer beüt nála a nagy szerelem. Egyrészt mert nem akar a szemedbe nézni és szembesülni a fájdalmaddal, másrészt mert meg fogja magának magyarázni, hogy neked nem tartozik elszámolással, hiszen megmondta, hogy csak szex. Mondjuk ez nem tudom miért zárja ki azt, hogy legalább lemondja a találkozót, amit ő kért, ennek semmi köze a szerelemhez, ez szimplán tisztelet, de velem megtette valaki. Ráadásul az illetőnek látszólag fontos voltam annak ellenére, hogy csak szexben állapodtunk meg. Nem vártam tőle soha nagy szerelmi vallomásokat, nem akartam vele komoly kapcsolatot se, mert kisfiú volt hozzám és mert másba voltam szerelmes. De hogy ő kér egy randevút, amire készülök és elfelejt szólni róla, hogy bocsi, de már nem akarom, mert találtam mást...hát az nagyon szíven ütött.

De ha emberségesebben kezeli is a te partnered ezeket a dolgokat, akkor is gondolj bele, hogy amint talál valaki neki megfelelőbbet, úgy leszel hajítva, hogy a lábad se éri a földet.

Szexkapcsolatban nem jár a szakítás, csak el fog tűnni, mint lila szamár a ködben, te meg reménykedsz egy ideig, aztán egy idő után rájössz, hogy ejtve vagy.

Tényleg el tudod fogadni az ölelését ezzel a borítékolható forgatókönyvvel? Hogy csak átmenetre kellesz, amíg nem lesz jobb?

Én ezt így lejátszottam agyban az első szeretkezésünk után a szexkapcsolatosommal, akivel pedig hosszabb távra terveztünk és rájöttem, hogy nem, ne hazudjon nekem senki a testével. Később megkeresett és adtam egy esélyt, na ő volt az, aki miután kierőszakolta a légyottot, elfelejtett szólni, hogy megismert az eltelt 4 napban valakit, úgyhogy ne készüljek. Abból jöttem rá, hogy nem lesz itt semmiféle randi, hogy eljött a megbeszélt randi előtti este és még mindig nem jelentkezett. Őt ennél tényleg többre tartottam, ezért másnap csak annyit kérdeztem, hogy ugye nincsen semmi baja? Annyira legalább becsült, hogy válaszolt.

2020. márc. 27. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem nem arra van szükségem,hogy szexre használjanak hanem szeretetet akarok kapni érezni,hogy fontos vagyok,hogy törődnek velem. Nekem egy társ kell aki mellettem van jóban rosszban de ő sajnos soha nem volt ilyen.

Azt meg nem tudnám elképzelni,hogy neki valaha is lesz komoly barátnője mivel neki nincs szüksége komoly kapcsolatra. Meg különben is melyik nő tudná elviselni,hogy a pasija iszik? Szerintem nem sok nő szereti az alkoholistákat. Mert sajnos az exem elég sokat iszik és senki kedvéért nem fogja letenni sem a cigit sem a piát ez itt a nagy baj.

2020. márc. 27. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!