Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vétettek az egyedülálló anyák, hogy egyedülálló anyák lettek?

Én azt utálom csak, hogy mindig minden esetben ha egy gyermekes nőt otthagynak, akkor mindig a férfi a hibás.
Ez egy ősrégi hülyeség, primitív gondolkodásra vall.
Hiába van gyereke a nőnek attól még ő is lehet hibás

Semmit. Mit vétettek a férjek hogy elhagyták őket? Lehet hogy ők se semmit.
Vannak kapcsolatok amik kihűltek, és a nő kilép belőle, és fordított eset is van.
De van olyan is, gyakran, ahol eleve labilis kapcsolatba vállaltak gyereket.
Minden kapcsolat más.

A terhesség és az azt követő időszak nehéz megpróbáltatás sok pár számára. A nők várandósan sokszor elzárkóznak a szextől, amit bizonyos férfiak elfogadnak. Abba nem gondolnak bele, hogy a férfinak szüksége van szexre az intimitáshoz, a nőnek meg pont fordítva van ez. Amikor elmarad a szex, szépen lassan elhidegülnek egymástól. Nem ritka ilyenkor a megcsalás, prostizás.
Amikor megérkezik a baba, jön az új probléma. A pár egyik fele teljesen bele fog szeretni, míg a másikat hanyagolni fogja. Ezt nagyon nehéz jól kezelni.
Továbbá, anyaként nagyon nehéz nőnek maradni. Sokat veszítenek ilyenkor a nők a szexepiljükből; nem adnak magukra, mert úgy gondolják, hogy ők már teljesítettek (ami igaz, de nem elég).
Ha ezek egyszerre teljesülnek és még hozzá jön a hétköznapi stressz, anyagi gondok, stb. akkor sok jó kapcsolat is megbomolhat.

Semmit. Én váltam el, mert már nem nagyon volt szex, intimitás a kapcsolatban, anyagilag sem volt öröm és lelkileg is lehúzott.
De egyikünk sem vétett semmit, egyszerűen ebben a kapcsolatban ennyi volt. Elég egybites gondolkodás a másikat hibáztatni.

2-essel értek egyet! Én se értem azt, hogy mindig a férfit hozzák ki hibásnak ha a nőt elhagyják, még ha a pasi volt az áldozat akkor is a nőt védik.
Itt volt az én esetem is. Az exem sunyi módon abbahagyta a fogamzásgátlót a tudtom nélkül, utána persze már szex sem volt évekig,meg még voltak dolgai ezen felül is. Amikor a barátnőinek elmondtam mit tett, akkor szerintük ez teljesen normális dolog, és joga volt így átverni. Amikor meg itt felvetettem egy olyan kérdést, hogy mi a rosszabb ha egy pasi megcsalja a nőt, vagy ha így átvágják a pasit. Persze itt is én voltam a rossz. 😄

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!