Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek az exemmel?
Már több mint 1 hónapja szakított velem. Mind a ketten egyetemisták vagyunk, szaktársak, kb minden óránk közös. Csak rá gondolok, nem bírom kiverni a fejembôl. Ez így fôleg nehéz osztálytársként.
2 hónapot voltunk együtt és pont akkor jöttünk össze mikor vége lett decemberben a sulinak. Mikor együtt voltunk nem volt suli, csak vizsgákra jártunk be. Azt hittem minden oké mert jónak éreztem és mondta is hogy nagyon szeret. Mikor elkezdôdött a suli levegônek nézett, nem törôdött velem. Megbeszéltem vele, elmondtam neki a problémám és utána azzal a címszóval szakított hogy ô nem akar párkapcsolatot, ezt nem tudja velem tovább folytatni.
Szóval.... egyfolytában rá gondolok és biztos van valami oka hogy szakított és nem csak annyi hogy nem akar párkapcsolatban lenni. Hiszen 180 fokos fordulatot vett mikor a suli elkezdôdött, elôtte minden jó volt.
Ha megkérdezném miert szakított akkor talán letudnám zárni? Nagyon kivagyok és folyton ezen kattogok... .
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
20/L és ô 21/F
Például közbejött egy másik.
Vagy a volt barátnője.
Tedd túl magad rajta.
Aki nem tud tisztességesen, elegánsan,
intelligensen szakítani, hanem egyik napról
a másikra keresztülnéz rajtad, az súlyosan jellemgyenge.
Ahhoz is gyáva, hogy egyenesen lezárja. Neked kellene utánajárnod.
Kell neked egy ilyen gerinctelen alak?
Nem azért, mert nem folytatja veled, mert van ilyen.
Az elintézési mód miatt.
Jó voltál addig, míg szünet volt, talán együtt is tanultatok, élveztétek egymást. Neki ennyi volt.
Mármint a "neked kellene utánajárnod", kérdés volt, csak lemaradt a kérdőjel.
Te is nézz rajta keresztül.
Te többet képzeltél a futó kapcsolatba, mint ő.
Éretlen, infantilis.
Az ilyenek aztán, mikor bekapják a horgot, és
őket teszik partszélre, akkor aztán szenvednek.
De akkor sem tanulnak.
Gerinctelen.
A "szeretlek", hát, na persze. A maga módján, és okán-fokán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!