Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hozzátok a kérdés. Szexeltem az exemmel de kiderült, hogy barátnője van?
Mi a kérdés? Azon kívül, hogy a kijelentő mondat végén kérdőjel van.
Nem a férfiaknak, hanem az exednek kellene megválaszolni, hogy mik a tervei!
Egy férfinek jól esik, ha egyszerre, egy időszakban egynél több nővel tud szexelni. A nők is sunyítanak, megcsalnak sokszor, de ott már az eredeti párjuk iránt nem éreznek úgy. Vagy a kapcsolatból kilépést tervezik, vagy más (pl anyagi vagy látszati) okokból vannak még benne
Egy férfi egyszerűen csak önmagában élvezi a dugást változatos partnerekkel. Nem kell ez mögé többet látni. Jó érzés megdugni a szép barátnőjét és a szép szeretőjét. Vagy a szép barátnőjét és a szép exét. Ennyi, nem kell túlgondolni
"Egy nő nem rakja szét a lábát senkinek, egy nő vagy szeret vagy nem, ha nem, nem kapod meg,"
Jesszus, legalább magatoknak ne hazudozzatok.
Kedves Kérdező!
Nem, nem! Egy menstruáció miatt alig-alig akad férfi, aki máshol keresi a jókedvét. Én a Te esetedre gondoltam (ezt is csak feltételeztem) és ezt nem kell tovább gondolni, általánosítani, minden férfire. Jól is néznénk ki...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!