24 éves férfi vagyok akinek, se barátai, de még barátnője se volt, viszont egyszer szexeltem. Joggal gyászolhatom a fiatalságom?
Gyászolhatod velem is. Hasonló cipőben járok xd
F
Most ezt úgy írod, mintha már nem lennél fiatal.
Csomó ismerősöm ilyen kor körül, fölötte kezdett igazán szocializálódni, kapcsolatokat építeni, stb. Semmiről nem maradtak le.
Sokkal több mindent értél el mint én eddig, gratulálok, legalább neked sikerült valami, nekem eddig semmi sem :-(
21F
Én már el kezdek gyászolni.
Az emberi kapcsolatok jelentenek mindent; kapcsolat nélkül a szex pedig csak b.a.szás. Egyes embereknek ez is sokat jelenthet (sőt, sajnos vannak akiknek ez minden) de amúgy elég semmitérő dolog, aminek önmagában túl nagy jelentőséget tulajdonítanak.
Gyaszolhatod nyugodtan a fiatalságodat, hiszen a krémjét tényleg az adja az életnek, hogy élményeket szerzel másokkal, de mire mész vele?
Koncentrálj inkább arra hogy kihozd a jelenedből és a jövőből a lehető legtöbbet.
Azt a mentalitást meg felejtsd el sztem hogy magára a szexre tekintesz célként. Ez olyan mintha a barátságot akarnád helyettesíteni azzal hogy néha a mekiben beülsz egy random ember mellé és kínosan beszélgetést próbálnál kezdeményezni vele. Nem hangzik emberileg túl kielégítőnek, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!