Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy hete szakítottunk. Lemente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete szakítottunk. Lementett közös fotóinkat szeretném tőle elkérni. Írhatok neki, ha ő nem keresett azóta? Nem akarom zavarni.

Figyelt kérdés

2020. márc. 21. 15:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
69%
Miért lőtte magát lábon? Ez akkora baromság! Gondolkodj már el egy kicsit, te idegenekről írsz, de a kérdezőnek ez az élete, ő maga és a (volt) párja, társa. Jó lenne ha sokan lennének ilyen emberek, akik MERNEK érezni és ezt ki is fejezni.
2020. márc. 22. 18:05
 22/39 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem azzal, hogy ezt megkérdezte teljesen normális emberi viselkedés, nem megcsalta vagy megverte vagy mit tudom én, mintha ez bűn lenne. Neki ez fontos, nekem is az lenne a helyében. Ügyes vagy :)!
2020. márc. 22. 18:07
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
NE legyen igazam. Tényleg az ő élete és tényleg nem kérte senki, hogy kérdezze meg, amit megkérdezett. Nem minősítettem, csak leírtam a véleményem. Nem értem ez miért vált ki ilyen reakciót. Felőlem azt csinál, amit akar. De ne felejtsük: ő kérdezett. Ha én lennék ilyen helyzetben biztos nem írnék ki ide erről kérdést, érzésektől függetlenül.
2020. márc. 22. 18:08
 24/39 anonim ***** válasza:
69%
Szerencsére!!! van aki tapasztalatlan még ilyenben... és ezért kérdez. Aztán attól függően milyen tapasztalata alakul ki ebből, nyilván úgy fog majd válaszolni ő is később valakinek. De legalább nem csak "beszélt" róla, megtette, mert hibázni is vagy esetleg elindítani valami jót az életében ezzel.
2020. márc. 22. 18:13
 25/39 A kérdező kommentje:

Úgy éreztem,ha látom a képeket akkor könnyebb lesz továbblépnem,illetve emlékbe akartam.

Másrészt magamat is látni akartam. Persze hamarabb is gondolkodhattam volna.

Azért köszönöm a tanácsokat,véleményeket!

A negatív hozzászólásokból is tudok tanulni.

Mindenkinek aki pedig pozitív választ adott, köszönöm a biztatást!🙂

2020. márc. 22. 18:19
 26/39 anonim ***** válasza:
77%
Ha lesz valami írd meg, hogy mi is tanulhassunk :)
2020. márc. 22. 18:29
 27/39 A kérdező kommentje:
Mindenképp leírom,ha lesz valami fejlemény:)
2020. márc. 22. 20:10
 28/39 A kérdező kommentje:

Eddig még semmi választ nem kaptam, szerintem ebből már nem is lesz semmi.

Legalább megpróbáltam:)

2020. márc. 22. 20:15
 29/39 A kérdező kommentje:

Nem írt vissza,nem válaszolt semmit:(

Igazatok volt,hogy ne írjak neki.

Ez van.

2020. márc. 23. 17:10
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem érdemes kérdést feltenni:) Annyi tanulsága van, hogy ne prekoncepcióval kérdezz, hanem tényleg érdekeljen amit mondanak. :)
2020. márc. 23. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!