Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítás után mennyi idővel jöttetek újra össze valakivel, akár futókalandra?
Főleg ha előtte hoszabb kapcsolatban voltál. Mennyi idő telt el a következő partnerig?
Kort és nemet is ha lehet. Köszi.

Volt olyan kapcsolatom ami véget ért és pár napra rá megismertem egy hölgyet és elég sokáig tartott az ismerkedési szakasz.
Aztán volt mikor eltelt 5-6 hónap is.
Most 9 hónapnál tartok, de a f**asz tudja mikor találok valakit...

Kb 9 hónappal utána lett egy szexkapcsolatom.
29/F

3 hónap. Az előző kapcsolat 3 és fél évig tartott, de már rég szakítani kellett volna, kb egy éve csak szenvedés volt, megcsalással mindennel. Szóval már rég túl voltam rajta lelkileg amikor szétmentünk.
20N

4 éves kapcsolat után 2-3 hónappal már kész lettem volna valami újra, de ott ismertem a lányt, azt segített hozzá,hogy akarjam is. Illetve a kapcsolat vége nem volt már egészséges.
Előtte lévő kapcsolatom másfél évig tartott, ott kb fél év után.
25/F

Miota van tarskereso app, nekem masnap mar jo, aznap zokogok, azert nem. Kapcsolatba nem ugranek. De azt nokent nagy sokara megtapasztalhattam, hogy szerelmi banatra, ami mar-mar ongyilkos, es spiralban kavarognak a gondolatok ugyanazon, es senki, semmi nem tud segiteni - szoval hogy alkalmi szex olyan orvossag, mint egy agymosas. Ketto pasztorora, es kedves, figyelmes, de olyan pasi, hogy nem latjuk egymast.
Kapcsolatot nem hataroznek el, de sodrodnek, ha volna erdeklo szemely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!