Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Párommal 5 honapot voltunk egyutt?
Figyelt kérdés
kb az elso honap ota egyutt is eltunk, en 24 ő 43 eves. Kihangsulyoznam egyikonket sem zavar a korkulonbseg es sosem volt belole problema. Viszont egy hete durvan osszevesztunk, mert minden hulyesegen felhuztam magam,3 nappal ezelott megkerestem szoba allt velem, ujj kabat ujj frizuraja van. Viszont kb masfel orat tudtunk beszelni. Latszik rajta h akar de abszolult nembizik bennem, hogy nemefogok vele vitazni. Felkiserhettem a lakasaig megfogtam a kezet o is az enyemet, megpuszilhattam megolelhettem, viszont egy het gondolkodasi idot kert. Es nagyon felek es ezt is erzem hogy a vege az lessz hogy nemszeretne folytatni. Ti ezt a leirtak alapjan hogyan latjatok?? . Ő egy makacs celtudatos no, hiaba kertem hogy mondja ki hogy vege ha valoban ezt akarja, de nemtette meg2020. márc. 18. 16:44
1/6 anonim válasza:
A leírtak alapján úgy látom, hogy töröd a magyartot.
2/6 A kérdező kommentje:
Szimplán csak feszült vagyok..
2020. márc. 18. 16:49
3/6 anonim válasza:
Csak dugni kellettél,rádunt. Válassz egy egykorút. Más életszakaszban van,gondolom munkája,háza,elvárásai vannak amit egy éppenfelnőtt fiú nem tud kielégíteni,és egy szintre kerülni vele. Nem tudom van-e gyereke,de lehet ez a bibi,ha nincs akkor rájött a pánik és apát keres,aminek egy 20on éves nyilván nem felel meg háttérileg se. Hacsak nem simán donort akart és egyedül nevelni. Ha szerencséd van nem terhes és nem azért lépett le hirtelen mert sikerült a felcsintáltatás,aztán majd kopogtat a gyt-ért ha megszült,persze a gyerek csak az övé lesz és látni nem valószínű hogy fogod.
4/6 anonim válasza:
Igényesség kérdése az egész. Ha feszült vagyok, akkor sem írom új helyett, hogy ujj...
5/6 anonim válasza:
Hát én eleve nemis értem h mit lát benned, de az h vered a hisztit garantáltan egyenes út a szakitáshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen van gyereke felnőttek mind. Neki sajnos csak albérlete van, nekem házam autóm. Illetve én voltam az aki inkább húzta a szekeret sokmindenben
2020. márc. 18. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!