Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön voltunk egy pár napot a párommal ő elment diszkóba hívtam de nem válaszolt utánna bele néztem a messengerebe es a barati is kerestek de nem válaszolt senkinek megcsal?
Egy diszkóban elég nagy zaj van, könnyen elkeverhetik egymást az emberek ja és persze alkohol. Előfordulhat, hogy az ismerősei csak keresték, de utána meglettek és akkor már felesleges lett volna válaszolnia az üzikre.
Akár így, akár úgy gondolom megvan az oka, hogy gyanakodsz... ámbátor a másik telefonjába belenézni nem túl korrekt dolog.
Nem mert reggel 7kor fel hívtam és azt mondta nekem hogy nagyon be piált haggyam most majd később beszélünk..
És egyedül ment el nem volt vele egyik barátja sem azért keresték
Na és mivan akkor?
Ő is tudja az Én jelszavamat..
Ő is bele néz az enyémbe
Szerintem igen,megcsalt . Ezaz én saját véleményem. Ha magmaból indulok ki akkor tuti..az ember,ha bepiál és olyan lelkiállapotban is van,mint írtad, külön vagytok pár napot ilyenek akkor bizony piásan repül mindnekire...De mivel külön voltatok mondhatjuk ez nem is emgcsalás.
Többnyire,ha nullára iszom magam én mindig kavarok valkivel... én nő vagyok. A férfiakra ez hatványozottan igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!