Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem tul magam azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem tul magam azon hogy a volt parom “csajozik”?

Figyelt kérdés

A baratommal valo 3 eves kapcsolatunk utan masfel honapra elvilegesen (nem teljesen megbizhato forrasbol tudom) mar mas nok fele nyit, lefekszik veluk. Tudom hogy mar ket kulon szemely vagyunk, akik nem tartoznak ossze, de en ezt a kapcsolatot meg nem zartam le magamban, en nagyon orulnek az ujrakezdesnek es kicsit bant hogy ilyen rovid ido alatt mar elkezdett masok fele nyitni.

A szakitas nagyon szepen tortent kozos megegyezessel es ugy hogy mindketten nyitvahagytuk lehetosegkent a kozos jovot.

Kicsit kiabrandito nekem az hogy csajozik, de ezert ne “orditsatok” itt le mert tudom hogy nagyon nagy felhaborodast tud kelteni ha ilyet irok, mert tenyleg joga van hozza, de megis..

Hogy tudnam kizarni a fejembol azt hogy megtudtam ezeket a dolgokat, es csak azt szem elott tartani hogy mennyire szeretem ot?

2020. márc. 15. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Kezdj el te is pasizni.

Soha nem véletlen ex az ex.

2020. márc. 15. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Ennyi.
2020. márc. 15. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi közöd hozzá?
2020. márc. 15. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

hat ugy, hogy szereted őt és nem akarod hogy neki rossz legyen.

Mert most éppen nem szereted, beszél belőled a sértődöttség, szeretnéd hogy utánad epekedjen, és önzően zavar hogy nem így történnek a dolgok.

2020. márc. 15. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes, idővel elmúlik. Viszont ha még kutakodsz utána, csak a saját dolgodat nehezíted meg a felejtés terén. Ő már továbblépett, tedd te is ezt.
2020. márc. 15. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

"Tudom hogy mar ket kulon szemely vagyunk"

Itt vannak a gondok, ez eddig is így volt. Az hogy együtt voltatok, nem jelentette hogy az élete felett uralmad van - ugyanez a helyzet most is.

Úgy tudod kizárni a fejedből hogy a közös jövő lehetőségét becsukod és elkezdesz továbblépni. Nem figyelgeted őt, nem hallgatsz róla infókat és nem követed az életét, miközben úgy tekintesz a kapcsolatra hogy végleg vége, nem reménykedve hogy talán lesz még valami.

Ha másfél hónap után is az van benned hogy újrakezdenéd, akkor az nem közös szakítás volt, hanem ő szakított veled. Te azért mentél bele, mert reménykedtél hogy a kis szünettel jobb lesz a helyzet vagy visszamegy hozzád. Azt kellett volna megbeszélni hogy tartsatok x idő szünetet és azután megbeszélitek mi lesz, de másfél hónappal a szakítás után már nyilván fog mások felé is nyitni.

A másik hogy nem is fix az infód, könnyen lehet hogy csak a sz*rt akarja kavarni valaki, de lényegtelen. Nem kellett volna másfél hónapig várni hogy a kapcsolatotokról beszéljetek, mert ennek a "jövőben még lehet valami" szövegnek semmi értelme.

2020. márc. 15. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A magànügye, màr semmi közötök egymàshoz. Fogd fel úgy, hogy ha ilyen hamar " túllépett" sose szeretett valójàban. Könnyebb így elengedni. A sajàt életeddel kéne foglalkoznod.
2020. márc. 15. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha így is van, én elhiszem és megértem, hogy fáj,de már nincs jelentősége. Azt az embert nem fogod visszakapni, akit szerettél. A saját boldogságod legyen az első, ne az, ő kivel, mit, hogyan! A saját érdekedben írom ezt. Voltam én is ilyen kis buta-nem érte meg.
2020. márc. 15. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!