Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jo dontest hoztam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jo dontest hoztam? Hogy tegyem magam ezen tul?

Figyelt kérdés

9honapig szexkapcsolatba vtam egy sraccal,de mivel elkezdtem erzelmeket taplalni iranta ezert ki is leptem. Mondta,hogy nagyon sajnalja. Elotte is neha beszelgettunk, tortent egy baleset a csaladban,es mondta hogyha barmi van o itt nyugodtan szoljak neki stb..viszont lezartam velw ezt az egeszet es mondtabh hat o sajnalja de elfogadja. Viszont nekem meg elkezdett hianyozni es olyan szivesen felhivnam h talalkozzunk de akkor sose tudnek kilepni ebbol az egeszbol.

Csak rossz h igy valtunk el, hogy tudom h amugy neki is rossz. De azt meg nem akarom hogyha tovabb folytatjuk akkor megugy lesz vege h egyszercsak lesz vki mert az ugy rosszabb lenne.

Tipp? Ne keressem igaz? Mert ez a kedvesseg is alca lenne h megkapja amit akar? Baratnoim szerint nehogy keressem, viszont ez a hiany meg borzaszto mert tok jol elvagyunk ha talalkozunk (nem csak a szexre gondolok)

Szerintetek keressem vagy vmi érv ellene ?

2019. dec. 2. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire hiányzik mondd el neki és legyetek kapcsolatban, mint írod a srácnak is hiányzol stb. próbáljátok meg a kapcsolatot, hátha összejön és akkor megvagytok egymásnak is meg szex is ugyanúgy lesz.
2019. dec. 2. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Elmonstam amr neki az erzeseimet, megprobaltuk, de mondta hogy o nem tud tobbet nyujtani.
2019. dec. 2. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont tényleg offold jobb lesz, majd elfelejted.
2019. dec. 2. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne keresd! Nincs hozzáfűznivalóm., hogy miért. Szerintem te is tudod, hogy miért nem, az az ő döntése. Ha akar, majd felkeres..
2019. dec. 2. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindig örülök az ilyennek, legalább van még 1 szabad nő, amúgy is kevés van
2019. dec. 2. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jól döntöttél, nyilván nehéz az elszakadás. Próbálj meg kitartani az elveid mellett: nem tudott volna jövőt nyújtani, nem szeret, lepattintott volna az első nőért, aki szembejön vele és megmozgatja. Egyszerűen ez így jobb. A méltóságod megmaradt.
2019. dec. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!