Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az idóta igaz?
Nos az a helyzet, hogy volt párommal szakítottunk akivel egy helyen dolgozunk. 1 év és 9 hónapig voltunk. Részéről az indok az volt, hogy ritkán van közös programunk, és hogy nagyon elkényelmesedtem, amit aláírok, elbaltáztam. Részemről pedig a bizonytalanság vele szemben, mert tudom, hogy nem mindig volt velem őszinte amivel nagyon megbántott és ezzel szembesítettem is. Próbáltam magam túl tenni az egészen, de időközben kellet rájönnöm, hogy nem megy. Volt egy lány akivel kb 2-2,5 hónappal a szakításunk után találkoztam és elmentünk együtt bulizni, de nem történt semmi. A csaj komoly kapcsolatot akar, én pedig csak szexet akartan. Ezt volt párom is megtudta, ekkor ő eléggé megzuhant, és számonkért. Nem sokkal később megtudtam, hogy ő már a szakításunk után napra pontosan egy hónappal egy másik csávóval bulizott akivel le is feküdtek. Ez a fickó egyébként régebbi ismerőse és kavart is vele közvetlen előttem. Exem azt mondta a napokban, hogy ő csak barátként tud gondolni rám, de nem értem, mert ha valaki már nem érdekel mint pár, akkor nem mondom neki szex közben, hogy szeretem. Meg egyébként is tök olyan volt az egész mintha együtt lettünk volna. Hetek óta ezen kattogok. Én még nagyon szeretem őt, és tudom, hogy ő is érez még irántam valamit. Felvetettem neki, hogy kezdjük újra, de azt mondta, hogy szerinte a sérelmeink miatt, nem menne, meg szerinte ugyan az lenne mint előtte. Én szeretném, ha adnánk neki még egy esélyt. Nagyon fáj ez az egész, én csak vele akarok boldog lenni.
25F az exem 23L
Saját tapasztalt:
Ha egy nő azt mondja, hogy vége, fogadd el. Ellenkező esetben csak rosszabb lehet a helyzet.
Ennek vége. Vondd le a tanulságokat és lépj tovább.
Köszönöm, hogy ilyen konstruktív voltál.
Neked pedig végképp
Nem tartalak idiótának, mert én is voltam ilyen helyzetben! Szintén munkahelyen jöttünk össze, és kb 1,5 évi tartott, és elég zűrös volt egy idő után, mert folyamatosan nagyokat mondott, amit nem tudott bebizonyítani, és még én voltam a rossz, hogy számon merem kérni. Sőt utólag kiderült, hogy meg is csalt, mikor állítólag Franciaországban volt a barátnőjénél, csak éppen felhívni nem tudtam, mert nem vette fel, meg az üzeneteimre is alig válaszolt. A szöveg meg azt volt erre, hogy a barátnője párja arab diplomata, és náluk nem illik telefonálni a vendégnek.
Teljesen megölte a bizalmamat, és egy idő után mi se mentünk sehova, meg mindenkire féltékeny volt a munkahelyen akivel 2 mondatot váltottam, így a végén kénytelen voltam befejezni, mert már nem lehetett kibírni. Ő végül műszakot is váltott és később leszámolt.
Ez a szeretem szó érdekes dolog szok lenni! Neki is volt olyan kijelentése, hogy csak azzal tud lefeküdni akibe szerelmes, aztán mégis megcsalt.
Nem volt egyszerű szakítani, mert én is szerettem, de az eszemre kellett hallgatnom, mert valahogy azt éreztem, hogy idővel nagy gondjaim(pl anyagi) lehettek volna, meg zavaróan eröltette, hogy hozzám akart költözni, mikor meg nemet mondtam, akkor balhézott. Rá 1 hónapra viszont összejöttem egy olyan nővel akivel minden eddiginél jobban érzem magam. Szóval fel a fejjel, majd lesz jobb!
Nem normális, hogy szakítás után még követi, hogy mi történik veled. Kifejezetten furcsa, hogy zavarja amikor elmész bulizni, ismerkedni.
Igen, valószínűleg érez még irántad, de tudja, hogy nem illetek össze. Beszéld meg vele, hogy egy jó ideig ne kövessétek egymást.
Itt már célozgattak rá, de 5-6 komoly párkapcsolat után a tapasztalataim alapján adok neked egy nagyon fontos információt: mindig a nő dönt!!!! Az igen és a nem kérdésében is. És hogyha döntött, akkor azt nem fogod tudni megváltoztatni.
Jobb lenne, ha minél előbb elengednéd ezt a problémát, a csajjal együtt.
Az meg rettenetesen naiv dolog, hogy csak vele tudsz nagyon boldog lenni(??).. ezt most így érzed, aztán lehet hogy öt év múlva majd nevetni fogsz magadon, mert az akkori párodat összevetve a mostanival, azt mondod majd, hogy úristen én az exemről hittem azt, hogy a világon a legjobb, pedig lám van nála sokkal de sokkal jobb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!