Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szakított a nővel, és a nő pár nap múlva vagy kis idő elteltével elmondja neki hogy randija lesz. Akkor a férfi megbánhatja a döntését? Elsősorban titeket, férfiakat kérdezlek.
Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 20:41
1/13 anonim válasza:
Nem tudom,mikor én szakítottam,akkor nár teljesen kiábrándultam,kiszerettem az exből.Aztán nem is érdekelt,h neki kije van,mert én beleszerettem másba,az előző kapcsot végleg lezártam.
2/13 anonim válasza:
Inkább hidegen hagyja. Vagy örül neki, hogy ezentúl nem fogja zaklatni az ex, hanem az új pasira koncentrál.
3/13 anonim válasza:
Attól függ miért szakítottak. Ha hirtelen, átgondolatlanul, akkor banhatja és banthatja. Amúgy meg nem érdekli
4/13 anonim válasza:
Szerintem húzz a tinibe a hülye játszmákkal és gyerekes kombinálással.
6/13 anonim válasza:
Nem. Kit érdekel, inkább örülök, hogy nem rajtam kattog
7/13 anonim válasza:
Nekem egy exem próbált így játszmázni. Kiröhögtem.
Milyen szánalmas már, hogy mással tervez randizni, de azon kattog, hogy hogyan dörgölje az ex orra alá!
Nem mellesleg rohadt átlátszó!
Nőjj fel!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!:)
A pasi tisztában van azzal,mennyire szeretem.Ezért gondoltam ezt a megoldást.
Csak egy lány vagyok,aki nagyon szeret valakit.
2020. márc. 10. 21:34
9/13 anonim válasza:
Fanntasztikus :)
Mi lesz holnap az ebéd?
10/13 anonim válasza:
Aham. És akkor szivatod szerencsétlen másik srácot?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!