Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után miért kerül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezi kérdése:

Szakítás után miért kerül?

Figyelt kérdés
1hónapja szakítottunk a barátommal, az elején kicsit bunkó voltam vele. Mert nem beszéltem vele és kikerültem mimdig. Én így dolgoztam fel, de megbékéltem. Elengedtem ezt. És most azt vettem észre, hogy elkezdett engem kerülni. Szerintetek miért? Ennyire utálna? Vagy megbántottam volna?

2020. jan. 24. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már az is baj ha UGYANÚGY dolgozza fel ahogy te? Csak tempókéséssel.
2020. jan. 24. 09:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Neki is fel kell dolgoznia a szakítást. Ez nem megy, ha folyton a közeledben van.
2020. jan. 24. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
lépj tovább, ne foglalkozz vele - mégis miért lesed, akarsz még bunkóskodni vele?
2020. jan. 24. 09:49
 4/8 anonymousreview60 ***** válasza:
94%
Van, akinek a szakítás együtt jár a kapcsolat fenntartás megszűnésével.
2020. jan. 24. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Most az piszkalja a csorod, hogy ugyanazt teszi veled, amit te korabban vele? Tehat itt csak neked szabad tavolsagtartonak lenned, mig a masik fel viselkedjen ugy, mintha mi sem tortent volna?

Plusz kiserje figyelemmel, hogy nalad mikor mulik el a "nem beszelek veled" idoszak, hogy aztan szolgalatkeszen szoba alljon veled?!

Te nem vagy komplett...

2020. jan. 24. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát most ne haragudj, de gondolom, hogy amikor te bunkó voltál meg kerülted, akkor elkönyvelte magában, hogy ilyen vagy, és nem kell veled többet foglalkozni. Ez nem úgy megy, hogy embereket elmarunk magunk mellől, aztán meg meggondoljuk magunkat, és elvárjuk, hogy jöjjön vissza, mintha mi se történt volna. A másik oldalon is egy emberi lény van ám!
2020. jan. 24. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megbántottad ! pont.
2020. jan. 24. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottatok, és egy lettél a sok közül. Miért kellene kitüntetnie téged a különleges figyelmével? Azért mert abba hagytad a duzzogást? Na és?
2020. jan. 24. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!