Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit kellett volna még tennem? 25N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna még tennem? 25N

Figyelt kérdés

Leginkább most férfiak szemszögéből érdekelnének válaszok. Röviden le írom a storyt.

3 és fél év kapcsolat lett kukába dobva, leginkább egy olyan dolog miatt, amiben ő hazudott.

Neki van egy gyereke már, én természetesen elfogadtam, bár ha fájt is a dolog hogy nem velem fogja először megélni ezt a dolgot, vagy hogy nem én vagyok nála első helyen stb.. Elfogadtam, és szeretem a kicsit, és ő is engem.

Nos apuka, nem nagyon foglalkozik a gyerekkel általában ha nálunk volt akkor én voltam vele, hiába volt otthon, a telefon az fontosabb volt mindig.

De a lényeg leginkább az, hogy igazából ezért a kapcsolatért úgy érzem, csak én harcoltam. Bár az igaz, hogy féltékeny voltam, mert többször is okot adott rá, és sajnos nagyon nehezen tudtam ezeket a dolgokat magunk mögött hagyni, így tehát sokszor előjött a múlt. Amit mindig leveszekedtünk, de valahogy mindig kibékültünk.

Én elhiszem hogy ez hosszú távon elviselhetetlen...

De a szakitasunk oka most nem ez, hanem az, hogy hazudott nekem egy nővel kapcsolatosan amiből nekem az jött le hogy megcsalt...

Mivel ezt nem akartam 100%ra rá mondani, ezért a veszekedésünk után pár napra rá, én akartam kibékülni. Annak ellenére hogy bebizonyosodott hogy hazudott.

Erre az a pofon ért, hogy neki ilyen nő nem kell, mert hogy én egy nulla vagyok, az élethez nem úgy állok ahogy kéne, stb.

Érti ezt arra, hogy elmegy a pénzem minden hónapban szinte. Anyukámat én tartom el, beteg, kevés a nyugdíja. Számlákat fizetek, vásárolok a konyhára és néha veszek magamnak ruhát de ez ritkán fordul elő.

És a probléma az, hogy nem tudok félre tenni.

Nem fényezem magam, hiszen mondtam hogy igen féltékeny voltam és sokszor mondogattam a múltat. De mindig a kedvében jártam, bármit kért megkapta. El néztem neki egy csomó dolgot, nagyon szerettem őt. És most ezt kapom.

Ha bele gondolok szinte én soha nem voltam boldog ebben a kapcsolatban, de mégis annyira fáj...

Más férfira rá sem néztem amíg együtt voltunk, akkor sem ha épp össze voltunk veszve, nekem tényleg ő volt a nagybetűs férfi.

Mit gondoltok erről? Talán kapok rá értelmes magyarázatot egy férfi szemszögéből. Vele képtelenség beszélgetni erről, sőt mindenről mert szóba sem áll velem. És annyi de annyi kérdés van bennem. Tudom, egy nő mindig másképp gondolkodik...

2020. márc. 10. 16:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja nem éltünk együtt,tehát a pénze engem abszolút nem érdekelt és nem is kellett.
2020. márc. 10. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
3,5 év után még nem éltetek együtt? Szerintem ez már három éve halott ügy volt.
2020. márc. 10. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Így az írásból pontosan nem jön le, hogy mi is történt. Értem, hazudozás, megcsalás, meg hogy nem is foglalkozott sem a gyerekével, sem veled. Ennyiből nekem férfiként az jön le, hogy ez tényleg gáz, és hát nagyon többet nem tehettél volna, legfeljebb hogy próbálod vele megbeszélni mindazt, amit itt leírtál. Sajnálom a dolgot, remélem, jobbat fogsz találni nála.
2020. márc. 10. 18:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azoknak is akik privátban írták!! :)
2020. márc. 10. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na és még mondják, h csak a nők között van golddigger...

Aki ilyenert szakít az olyan is, örülj, h megszabadultal tőle.

Sztem az volt a baj, h sokszor elnezted neki ugyanazt a dolgot. Már az elsőnel szakítanod kellett volna, aztán várni, h a küszöb alatt könyörögje vissza magát. Ha nem lett volna ilyen fajta könyörgés, az is egy jel, annak a jele, h kár folytatni.

Egyébként nekem már a gyerekehez való hozzaallasa se lett volna szimpatikus... Nekem megfordult volna a fejemben, h mi lesz majd, ha a közös gyerekkel kéne foglalkozni...

2020. márc. 10. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

hogy mondjam.. Párom 25 volt amikor összejöttünk.

Gazdasági "szakember" elvileg, és 1.8 millió forint adóssága volt, ez alapján ha neked nulla forintod van akkor is sokkal több pénzed van mint neki akkor volt.

Tehát ez nem lehet ok.

féltékenység.. Na az nagyon gáz. Emlékszem arra, hgy megyünk kocsival, a nő kérdezi: mi van tetszik ? Azt se tudom ki, keresni kell kire gondol hogy nézek, de igaz ha ügyféllel beszélek azt is titkolni kell. Ez rettetően gáz, főleg ha alaptalan.

Van hogy már inkábbb hazudik az ember csak béke legyen.

Amit nem tudok, mert nincs leírva a másik szemszögéből hogy te hogy viselkedtél vele, mert lehet hogy fel se tűnik de idegesítően féltékeny vagy vagy idegesítően bunkó, de bármi lehet, ami itt nincs leírva de megmérgez egy kapcsolatot..

Ez akár a féltékenység is, süthet nekem a párom finomat ölelgethet lehet kedves aranyos ha rendszeresen visszatérő probléma az ok nélküli féltékenység mert egy féltékenységi jelenet 2 hónap kedvességet is lazán semmissé tesz.

Szóval nem tudom mi is a kérdésed igazán, és azt se mi a valós helyzet, így nehéz írni bármit is.

2020. márc. 10. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne bánd nincs mit!!!
2020. márc. 11. 10:29
 8/8 mikeXxX ***** válasza:
Persze hogy kapsz választ méghozzá azt hogy jó nagy hülye voltál hogy ennyi időt szenteltél egy gyökérnek. 40f
2020. márc. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!