Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szituációba, mit kellett volna tennem?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé félénk vagyok. Metrón egy lánnyal összetalálkozott a tekintetünk, hosszasan nem bírtam tartani a szemkontaktust, így időnként félre néztem. Ő folyamatosan nézett, egyszer csak elmosolyodott, én meg nem tudtam mit kezdeni a szituációval inkább arrébb mentem.2017. dec. 22. 22:20
1/9 anonim válasza:
Legközelebb flegmán forgasd a szemeidet és pötyögj tovább a mobilodon.
2/9 anonim válasza:
Gyermeket kellett volna neki nemzened.
3/9 anonim válasza:
De nyomi vagy, mintha csak magamat olvasnám :(
5/9 anonim válasza:
Legközelebb mosolyogj vissza. Szerintem kezdésnek ez se lesz könnyű.
6/9 anonim válasza:
Jajsj, ezért nehéz manapság rendes pasit fogni. Mert töketlen nyárié nyámnyila lett mind a számítógépezéstől.
Mondjuk visszamosolyoghattál volna. Aztán odamész és mondasz neki valamit. Mindegy hogy mit.
8/9 anonim válasza:
Kockázat nélkül nincs nyereség.Legközelebb erre gondolj,mielőtt bal..aszoskodsz! ;-)
9/9 Kapitány_úr válasza:
Miféle kockázat?! Ha valaki ennyire bámul és még rá is mosolyog ott nincs semmi kockázata a visszamosolygásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!