Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem. Megalázva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem. Megalázva érzem magam. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Mind a ketten jóval 30 fölött vagyunk. Elmondása szerint én voltam a leghosszabb kapcsolata (7 hónap). Egyetlen dolog okozott gondot közöttünk, mégpedig, hogy elég sok nővel barátkozott. Hiába nyugtatgatott, hogy ezek csak a barátai, de zavaróan sokan voltak, volt aki rendszeresen felbukkant. Csetelések, telefonok, e-mail, személyes találkozások. Nem vagyok hisztis alkat, de egy bizonyos szint felett már zavart.

Mindig azt mondogatta, hogy mennyire jó, hogy nem zártam őt ketrecbe, mint mások, hogy bennem megtalálta azt, akivel le akarja élni az életét.

A szakítás telefonon történt, mert kértem, hogy oldjuk meg valahogy, hogy ne érezzem magam rosszul a nők miatt. Erre mindent a fejemhez vágott, én voltam a hibás, nem akar korlátok között élni, majd mondta, hogy vége és kinyomta a telefont. Pár nappal később visszahozta a cuccaimat, de sem beszélni, sem találkozni nem volt hajlandó, odaadta egy ismerősnek. Ez két hete volt.

Teljesen leforrázva érzem magam, annyira nem ezt érdemeltem, olyan méltatlan az egész.

A szakítás eleve szar, de az, hogy így meg is taposnak, még nehezebb.

Jó volt leírni, de a véleményetekre is kíváncsi vagyok!

2020. márc. 7. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mentálisan beteg alak volt. Örülj neki, hogy szabad vagy.
2020. márc. 7. 18:04
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

"Elmondása szerint én voltam a leghosszabb kapcsolata (7 hónap)"

Már ez sokmindent elárul az elköteleződési képességéről

"bennem megtalálta azt, akivel le akarja élni az életét"

Na persze. Akkor miért szakított?

Basszus férfiak közt is van, akinek semmi sem jó :(

F

2020. márc. 7. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Neki fontos, hogy más nőkkel is legyen valamilyen kapcsolata, akár flörtöljön nekik. Vannak ilyen alakok. Amikor ezt megtagadtad, már nem látott jó partnert benned.

Nincs ezen mit megbeszélni, találkozni. Lépj tovább.

2020. márc. 7. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, jobban esett volna ha te szakítasz igaz? :)

De legalább megszabadultál tőle.

2020. márc. 7. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Én megoldást szerettem volna, nem szakítani! Nem verseny ez!
2020. márc. 7. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy az exemmel volt dolgod? :D

Viccen kívül az exem is így viselkedett. Mindig kellett egy "udvartartás", hogy érezze, hogy ő kell, ő menő csávó, ő vonzó a nőknél. Ugyanígy felemeltem a hangom a szitu ellen, mert kezdtem nagyon azt érezni, hogy én kevés vagyok, nem érek semmit és a bizalom is repedezett.

Ott is ment a csapkodás, hogy én mekkora bekorlátozó vagyok, meg börtönbe akarom zárni, mert ő barátkozik csak (azért találkozgatott rendszeresen velük, meg voltak kétes mondatai?!).

Ez nem a te hibád! El fog tartani, mire felfogod, remélem mihamarabb túlleszel. De ez az ő hibája. Egy jó kapcsolatban, ahol tisztelet van a máaik felé, ilyen nem fér bele, hogy azzal aláz, hogy kétesen viselkedik minden női ismerősével.

31n

2020. márc. 7. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted miért nem volt egy normális kapcsolata sem ennyi idősen?
2020. márc. 7. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
15%

Így jársz, ha a helyi menő alfát választod. Keress egy rendes srácot, bár tudom, nektek ők unalmasak.

Egyébként 7 hónap után még nem akkora megrázkódtatás szakítani, azért 7 év már más tészta lenne. 30F

2020. márc. 7. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mègis mire akartál megoldást? Hülyère vett vègig. Azèrt az, hogy 30 felett nem volt mèg egy èrtelmes kapcsolata sem, sokmindent elárul. Jelen esetben arról lehet szó, hogy nem tud/akar elköteleződni, kell neki a folyamatos inger, meg csajozás. Be se szabadott volna venned ezt a "te más vagy, meg veled el tudom kèpzelni az èletem" maszlagot azok után, hogy a szemed előtt nőzött folyamatba.

Nem szabad ilyen naívnak lenni. Megalázó persze, de mostmár mindegy. Örülj, hogy megdzabadultál tőle, ès csak 7 hónapot pazaroltál el az èletedből egy ilyen selejtre.

Legközelebb legyèl körültekintő. Az ilyesfajta hozzáállást, hogy állandóan jèpbe van mindenfèle nő, nem kell elnèzni. Ez nem normális dolog ès intő jel minden fèle kèppen. Azèrt van különbsèg a felesleges fèltèkenykedès között, meg aközött, hogy minden sz.rt elnèzünk a párunknak. Legyen ez tanulság.

Az az igazság, hogy manipulált tèged azzal, hogy megjegyezte, hogy, milyen jó, hogy nem zárod kalitkába meg egyebek. Meg akart erősíteni abban, hogy persze, helyes az, hogy elnèzed a folyamatos csajozasait, ès hogy kvázi a szemed előtt csalhat meg. Legközelebb legyen eszed. Nem kell mindenáron ragaszkodni selejtes alakokhoz.

2020. márc. 7. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja,hát ez a "nem zártál ketrecbe" mindig olyan jól jön!

Elhinteni a bulshitet a szabadság megfosztásról,a megfojtásról..

Majd akkor is,amikor megszületik a gyerek ugye.

Kell a "szabadság",a "kikapcsolódás",a változatossåg!! (természetesen nélküled!),mert mennyire börtön már otthon lenni

Hagyd a fenebe száljon el a pitchába,szabadon..

2020. márc. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!