Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Aki a párja gyereke miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a párja gyereke miatt szakított, hogy bírkózott meg a lelkiismeretével?

Figyelt kérdés

Ha racionális vagyok, akkor úgy látom, hogy ez csak egy gyerek és haragszom magamra, amiért ekkora jelentőséget tulajdonítok a ténynek, hogy van gyereke.

Azonban ha mélyebben belegondolok, utáltam mindig, hogy odajár az exéhez, hogy csinálnak közös programot is a gyerek miatt, és az a pénz, amit magunkra költhettünk volna, az elment a gyerekre. Nem beszélve az érzelmi oldaláról, hogy én neki mindig csak a màsodik lehetek, mert a gyereke fontosabb (ami persze érthető, de ha az ember benne van ebbe, akkor már nem olyan kellemes a tudat).

Meghoztam 1 hónapja a végső elhatározàst, hogy olyan férfi kell, akinek nincs gyereke ès ezt a kapcsolatot lezártam. Azonban ostorozom magam, hogy mièrt nem tudtam ezzel megbírkózni.

Más is volt így ezzel? Vagy én egyszerűen olyan típus vagyok, akinek ez nem megy?

2020. febr. 28. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatlan voltál, és nem tudtad mivel jár ez.

Ennyi.

Most már tudod, és el tudod dönteni bevállalsz-e még egyszer egy ilyet.

Felesleges rágódni rajta, teljesen reálisan látod a helyzetet.

2020. febr. 28. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sose legyen rossz érzésed amiatt, hogy kiléptél egy olyan helyzetből, ami neked nem volt jó. A konkrét ok igazából mindegy is.
2020. febr. 28. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt ne érezd magad rosszul. Te abba a táborba tartozol, akinek ez nem műkdik, ettől nem vagy se rossz se megvetnivaló. Sokan vannak még ugyanígy, ahogy te.
2020. febr. 28. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer adtam be a derekamat, hogy egy gyerekes nővel költöztem össze, pontosítok, költöztem hozzá. Életem leghosszabb 1 éve volt, szerelemes voltam. A gyerek 2 éves volt amikor megismerkedtünk, azért mentem bele, mert akartam közös gyereket ami nem jött össze. A gyerek apja is képben volt, ritka nagy paraszt volt végig, soha nem tartotta a szavát, megbízhatatlan volt. A gyereket szerettem, sok probléma volt vele, nem volt egy egyszerű eset. Idővel elegem lett és feladtam, volt nagy sírás, de összepakoltam és eljöttem.

Hogy van lelkiismeret furdalásom? Az elején talán volt egy kevés, de mai fejemmel semmi. Soha többet nem megyek bele ilyen kapcsolatba.

2020. febr. 28. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se menne, de én azt már azelőtt tudom, hogy belemennék egy ilyen kapcsolatba. Ezért nálam a legelső szűrő a gyerek. Még egy randira se megyek el egy olyannal, akinek gyereke van, csírájában fojtom el az ismerkedést. Szóval ne hibáztasd magad, megpróbáltad, nem jött be, kész, tovább kell lépni.
2020. febr. 28. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

nem neked kell vele megküzdeni, hanem az exednek.

Mindig lepontozzák, de ilyen kapcsolatba csak úgy szabad belemenni, ha tudod, hogy te vagy az első, a gyerek csak aztán jön.

2020. febr. 29. 05:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Én megértelek.

Sosem voltam ilyen helyzetben, de valószínűleg ugyanezt érezném.

2020. márc. 3. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!