Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tetovált embereknek a párkapcsolatai is életre szólóak szoktak lenni?
A párkapcsolat, ha életre szóló akkor az azért van, mert mindketten akarják. A tetoválás meg azért, mert nem lehet megválni tőle.
(Lézeres kezeléssel igen, de azt kevesen fizetik ki, még akkor is ha már rég megbánták a tetkót.)
Van a tetovált ember fobiara orvosi szakszo?
A kerdezorol kéne elnevezni.
Szerintem is tetovált már a társadalom nagyja. Főleg nőkön látom (valószínűleg, mert őket nézem inkább). Firkák, kiskutya tappancsok, idézetek, ábrák stb... Egyiktől sem lesznek szebbek, sőt. Igazából szerintem hátrány. Egy nem tetovált nő nem fog nem bejönni valakinek, mert nem tetovált, viszont a tetovált sokaknak nem jön be.
Egyébként nem teljesen igaz, hogy pont olyanok mint a többi ember. Legtöbbjüknél valami lelki vagy szellemi kacifánt figyelhető meg. Van amelyiknél kisebb, van amelyiknél nagyobb.
Vannak amik tetszenek számomra a tetováló képességeinek szempontjából, mint művészet. Bár ezek a művek igen ritkák a hétköznapokban. Nő testén egyik sem jön be.
Mi van? Lehet csak már késő van de én nem látok összefüggést a tetkó és az életre szóló szerelem között
Úgy érted, ha valaki más nevét korábban tetováltatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!