Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A tetovált embereknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tetovált embereknek a párkapcsolatai is életre szólóak szoktak lenni?

Figyelt kérdés
Normál ember egyszer ilyen ruhát vesz fel, aztán meg olyat, egyszer ilyen nőt dugna, aztán meg olyat. A tetoválás olyan mint egy levehetetlen ruha, ami nem melegít.

2020. febr. 29. 23:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Jajjj már megint...nagyon unalmas életed lehet...
2020. febr. 29. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

A párkapcsolat, ha életre szóló akkor az azért van, mert mindketten akarják. A tetoválás meg azért, mert nem lehet megválni tőle.

(Lézeres kezeléssel igen, de azt kevesen fizetik ki, még akkor is ha már rég megbánták a tetkót.)

2020. febr. 29. 23:27
 3/13 A kérdező kommentje:
#2: Itt van a kutya elásva. Lehet, hogy már nem is akarják a tetkót mégis együtt kell élniük vele. Párkapcsolatban ilyen nics.
2020. febr. 29. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Es mivel mar szaz emberbol nyolcvan tetovalt, mindenki, amig a lezer el nem valaszt, egyutt marad.
2020. febr. 29. 23:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Van a tetovált ember fobiara orvosi szakszo?

A kerdezorol kéne elnevezni.

6/13 anonim ***** válasza:
100%
Honnan szeditek ezeket a hülyeségeket? A tetovált emberek nem egy másik faj. Pont olyanok, mint a buszsofőrök, vagy a kék szeműek.
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így 7 év és eljegyzés után úgy néz ki, hogy én egy életre választottam férfit már első alkalommal.
2020. febr. 29. 23:55
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is tetovált már a társadalom nagyja. Főleg nőkön látom (valószínűleg, mert őket nézem inkább). Firkák, kiskutya tappancsok, idézetek, ábrák stb... Egyiktől sem lesznek szebbek, sőt. Igazából szerintem hátrány. Egy nem tetovált nő nem fog nem bejönni valakinek, mert nem tetovált, viszont a tetovált sokaknak nem jön be.

Egyébként nem teljesen igaz, hogy pont olyanok mint a többi ember. Legtöbbjüknél valami lelki vagy szellemi kacifánt figyelhető meg. Van amelyiknél kisebb, van amelyiknél nagyobb.

Vannak amik tetszenek számomra a tetováló képességeinek szempontjából, mint művészet. Bár ezek a művek igen ritkák a hétköznapokban. Nő testén egyik sem jön be.

2020. febr. 29. 23:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi van? Lehet csak már késő van de én nem látok összefüggést a tetkó és az életre szóló szerelem között

Úgy érted, ha valaki más nevét korábban tetováltatta?

2020. márc. 1. 01:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kis kontextus aki nem ismerne ezt a kerdezot; kb minden heten neha minden nap vagy egy nap tobbszor is van valami tetovalt emberek ellen szolo kerdese. Autistak szoktak igy rakattanni egy temara, mást nem tudok ellepzelni h miert szivugye ez valakinek. Nem kell komolyan venni ezeket a kérdéseket.
2020. márc. 1. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!