Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha Csernus Imre túl van három...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Csernus Imre túl van három váláson, akkor hogy adhat hiteles párkapcsolati tanácsot embereknek?

Figyelt kérdés
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy hogyan lehet megfogadni valakinek a boldog házasságról szóló tanácsait, aki már háromszor is megbukott. Az én olvasatomban talán még egy válás növeli is valakinek a hitelességét, hiszen egy válás után felismerheti a hibáit. No de kétszer, háromszor hibázni nekem csak azt jelenti, hogy nem tanul és folyamatosan beleesik ugyanabba a csapdába.
2019. dec. 9. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, ezen már én is gondolkodtam
2019. dec. 9. 16:57
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
ja, általában akik házasok, azok azért vannak együtt, mert annyira boldogok xd
2019. dec. 9. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
véletlen se anyagi függés miatt, vagy gyerek
2019. dec. 9. 17:00
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
mert ő a tökéletes és mindenki más nem normális.
2019. dec. 9. 17:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Én sehol sem állítottam, hogy aki nem vált el az automatikusan boldog párkapcsolatban él.
2019. dec. 9. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Informatikus vagyok. Az otthoni gépem egy teleszemetelt trágya, ami fél óra alatt kapcsol be. Pontosan tudom, mi a baja, csak leszarom. Egész nap mások gépével szórakozok, otthonra már nem érdekel, mi van, csak tűröm a szart. Aztán majd ha betelik a pohár, vagy szakszerűem kiba szom az ablakon, vagy újratelepítem (és kiba szom az ablakon, mert valószínűleg nem segít rajta).

Valahogy így lehet ezzel ő is.

Jártam anno pszichológushoz, zseniális szakember volt, de amit tudtam róla, az élete romokban. Egyszerűen a munkában kiélte magát rettenetesen sokat segített megfelelően gondolkodni, a többi meg ahogy épp jött.

2019. dec. 9. 17:18
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Aki tudja az csinálja, aki nem, az pedig tanítja.
2019. dec. 9. 17:19
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Hozzáteszem egyszer élőben is volt szerencsém meghallgatni, nagyon jó. Meg kívülről könnyebb jó tanácsot adni, mint ha valaki benne él valamiben.

2019. dec. 9. 17:21
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
Voltál Te már párkapcsolatban? Feltűnt, hogy az emberek _változnak_?
2019. dec. 9. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a tanácsait, de szerintem simán lehet, hogy igaza van és jó tanácsokat osztogat, csak bizonyos okok miatt maga sem tudja/akarja betartani őket, ahogy sokan mások sem.
2019. dec. 9. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!