Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Csernus Imre túl van három váláson, akkor hogy adhat hiteles párkapcsolati tanácsot embereknek?
Informatikus vagyok. Az otthoni gépem egy teleszemetelt trágya, ami fél óra alatt kapcsol be. Pontosan tudom, mi a baja, csak leszarom. Egész nap mások gépével szórakozok, otthonra már nem érdekel, mi van, csak tűröm a szart. Aztán majd ha betelik a pohár, vagy szakszerűem kiba szom az ablakon, vagy újratelepítem (és kiba szom az ablakon, mert valószínűleg nem segít rajta).
Valahogy így lehet ezzel ő is.
Jártam anno pszichológushoz, zseniális szakember volt, de amit tudtam róla, az élete romokban. Egyszerűen a munkában kiélte magát rettenetesen sokat segített megfelelően gondolkodni, a többi meg ahogy épp jött.
Hozzáteszem egyszer élőben is volt szerencsém meghallgatni, nagyon jó. Meg kívülről könnyebb jó tanácsot adni, mint ha valaki benne él valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!