Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Csernus Imre túl van három váláson, akkor hogy adhat hiteles párkapcsolati tanácsot embereknek?
Figyelt kérdés
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy hogyan lehet megfogadni valakinek a boldog házasságról szóló tanácsait, aki már háromszor is megbukott. Az én olvasatomban talán még egy válás növeli is valakinek a hitelességét, hiszen egy válás után felismerheti a hibáit. No de kétszer, háromszor hibázni nekem csak azt jelenti, hogy nem tanul és folyamatosan beleesik ugyanabba a csapdába.2019. dec. 9. 16:54
11/13 anonim válasza:
Most miért ne valhatna? Felismerték h nem megy tovább együtt,felall,új eletet kezd. Hiteles mert nem ragad bele olyan kapcsolatba ami nem jó nekik. Nyilvan megpróbálták megmenteni a kapcsolatot,de millio ok miatt szét mehet 2 ember. En nem védem mert egy bantalmazo ember. De ő is ember es nem azt kell tőle várni h Istenkent működjön! Ez kb olyan mikor a szülők azt várják h a neveletlen gyerekből a tanár csodát tegyen,mintagyereket. Ez nem így működik.
Amugy meg szerintem a stílusa miatt válik,mert a nők nem birjak a terrort.
12/13 anonim válasza:
Ez számára egy önismereti út is volt, amin átment és fejlődött, figyelte önmagát, a környezetét, a reakciókat, és ezeket összevetve tud tanácsot adni.
13/13 anonim válasza:
Azt már tudja, hogy lehet elcseszni, az is tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!