Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl azon, hogy a volt párom szinte mindenben hazudott nekem?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy én voltam a 3. a kapcsolatba, ami után szakítottam vele. A párja megtudta a dolgokat, de az exem máshogy adta elő a dolgokat.

A mai napig mondogatja nekem, hogy miattam megromlott a kapcsolatuk, de közben az is kiderült, hogy nem így van. A párjának előadta, hogy én másztam rá, egyszer feküdtünk le és az a bajom, hogy elutasított.

Akkor megmutattam azokat az üzeneteket amit ez az uriember írt, de nem hitt nekem.

Közben kiderült, hogy mással kapcsolatban is hazudott.

Tudom, hogy az lenne a normális, hogy elfelejtsem, de nagyon mellbevágott ez az egész. Sértett vagyok és fáj, főleg, hogy az eset után jónapokkal is azt mondja, hogy az én hibám volt az egész, és igazságtalannak tartom, hogy én szenvedek, miközben az ő tetteinek nincs következménye.

2020. febr. 29. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Törődj bele.Azon meg ne csodálkozzal, hogy mindent letagad, amit le tud, amit meg nem, azt rád fogja. Minden nős pasi ezt csinálja, hogy mentse a bőrét. A nő meg azt akarja hinni, ami a legkevésbé fáj. Ez is normális. Ha ez megnyugtat, nem csak te vagy vesztes, hanem mind a hárman. Van következménye az ő tetteinek is,csak nem az, amit te szeretnél.De ezt nem te dontod el. Inkább azon dolgozz, hogy te boldog legyél, ne azon, hogy más boldogtalan. Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad.
2020. febr. 29. 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem igazságos kérdező.
2020. márc. 1. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!