Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl azon, hogy a volt párom szinte mindenben hazudott nekem?
Kiderült, hogy én voltam a 3. a kapcsolatba, ami után szakítottam vele. A párja megtudta a dolgokat, de az exem máshogy adta elő a dolgokat.
A mai napig mondogatja nekem, hogy miattam megromlott a kapcsolatuk, de közben az is kiderült, hogy nem így van. A párjának előadta, hogy én másztam rá, egyszer feküdtünk le és az a bajom, hogy elutasított.
Akkor megmutattam azokat az üzeneteket amit ez az uriember írt, de nem hitt nekem.
Közben kiderült, hogy mással kapcsolatban is hazudott.
Tudom, hogy az lenne a normális, hogy elfelejtsem, de nagyon mellbevágott ez az egész. Sértett vagyok és fáj, főleg, hogy az eset után jónapokkal is azt mondja, hogy az én hibám volt az egész, és igazságtalannak tartom, hogy én szenvedek, miközben az ő tetteinek nincs következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!