Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni levél?
Sziasztok.Tanácsot szeretnék kérni,illetve véleményeket.
Dióhéjban: 3évig voltunk együtt a barátnőmmel,együtt terveztünk,legalábbis azt hittem,aztán egyik napról a másikra szakított,mert "elhidegült"...Nagyon jó kapcsolatunk volt,hozzá tartozik,hogy távkapcsolat,de pár hónap múlva terveztük az összeköltözést...Szóval ő eldobta ezt az egészet,neten keresztül szakítva,ezzel az indokkal.Én kerestem folyamat,próbáltam helyre tenni,elég hajthatatlannak láttam,kb. 4hónapja nem vagyunk együtt,de december óta beszélgettünk kisebb kihagyásokkal...Volt hogy napokig nem válaszolt,mert ő "elfoglalt",viszont sejtem,hogy egy másik pali van a dologban,és talán ez miatt is szakított,amikor kész tényként felhoztam ezt az egészet,akkor letiltott mindenhonnan,amikor már anno megbeszéltük 3 hónappal ezelőtt,hogy össze futunk és felnőtt módjára megbeszéljük...3 hete semmi kommunikáció,én mindent megtettem érte,talán még többet is mint kellett volna,és nagyon nagy csalódás ez nekem,hogy ennyire kifordult magából,és ennyire gerinctelen,hogy a szemembe ne merje ezt lezárni 3 év után.Sajnos én még nem tudtam magam túltenni rajta,gondolom neki könnyebb hogy egyből palikhoz fut,és rám sem gondol,viszont én azt érzem hogy nagyon kéne nekem az,hogy egy levélben leírjam neki hogy mennyire gerinctelen,és hogy mennyire nem egyenes ember,tehát ezt nekem ki kéne adnom magamból,ha már szemtől szemben nem volt rá lehetőségem,mert ilyen szinten telibe szarta hogy fájdalmat okozott,és ennyi év után semmibe nem néz...Szerintetek van ennek értelme,vagy jobban fáj az neki ha korrekt emberként emlékezik majd rám,és ha egy kicsivel több esze is lesz valaha,akkor rájön,hogy ő volt a vesztes?Kicsit gáznak érezném ha megint én "keresném" ezzel az egésszel,amiben tulajdonképpen csak a véleményemet írnám le neki,mert sok minden bennem maradt...Vagy jobb lenne ha hagynám inkább,hogy azt lássa,hogy túltettem magam rajta?Köszönöm ha végig olvastad.:)
A levél egy nagyon jó ötlet, abban az esetben, ha nem küldöd el. Furán hangzik, de tényleg nagyon jó!
Ezt szokták ajánlani olyan helyzetben lévőknek pszichológusok, akik nem tudtak valamiért elbucsúzni egy számukra fontos embertől(akár halál vagy bármi).
Leírják ebben a levélben azt, ami bennük maradt. Lelkileg megkönnyebülést hozhat ez.
Tuti fiú van a dologban...Nekem 4 éves kapcsolat után volt ilyen szakításom, igaz nem távkapcsolat volt. Amúgy hagyd a csajt a fenébe, nem kellesz, el van mint hal a vízben.
Higgadtan írhatnál neki mindenféle ellenérzés nélkül, de annak se lenne hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!