Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett vége egy narcisztikus pasival a kapcsolatom. Nagyon hianyzik. Valami tanacsot tudtok adni? Hogy tudnám ezt túl élni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 13:30
21/45 A kérdező kommentje:
Nem Daninak.
Nem mondtam h nem voltak pozitív tulajdonsagai.
2020. márc. 1. 09:35
22/45 A kérdező kommentje:
A lenyeg, hogy vége én pedig nagyon rosszul vagyok
2020. márc. 1. 09:42
23/45 A kérdező kommentje:
Talan egyszer jobb lesz
2020. márc. 1. 14:46
24/45 anonim válasza:
Menj pszichológushoz akit sokan ajánlanak vagy szimpatikus - vannak netes keresők.
25/45 A kérdező kommentje:
Ez aranyos...
2020. márc. 1. 15:20
27/45 A kérdező kommentje:
Ti sajnalnatok egy ilyen embert?
2020. márc. 2. 10:07
28/45 anonim válasza:
Nem, de szerintem ezt már elég sokan kifejtettük különféle kérdéseid kapcsán.
Ha nem tudsz túllépni ezen, akkor az a megoldás, hogy pszichológushoz fordulsz, mert az ismételt kérdések kiírogatásával sem fog megoldódni problémád.
29/45 A kérdező kommentje:
Bocs de milyen kerdeseimrol beszélsz? Áruld el kérlek
2020. márc. 2. 10:46
30/45 anonim válasza:
Folyamatosan reakciókat vársz erre a kérdésre is. Lépj túl az illetőn, ha nem megy, akkor szakember segítségével. Erre nincs reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!