Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek annak erdekeben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ziwi kérdése:

Mit tegyek annak erdekeben, hogy felfogja hogy vege?

Figyelt kérdés
Nemregiben szakitottam a parommal 7 ev kapcsolat itan. Startbol nem szerelembol indult a dolog hanem inkabb feltekennye tevesbol. De valahogy kenyelmes volt. Csak epp nem jo. Igy betelt a pohar az aprosagokkal es szakitottam. Am o nem fogadta el a dontesem sot ongyilkossaggal fenyegetozott. Mikor mar nem birtam a helyzetet szoltam a szuleinek hatha segit valamit. Egy darabig jo is volt de el kezdte fenyegetni azt akivel kialakuloban lettek volna a dolgok. Igy hat toroltem a kozossegi oldalakrol es nem beszeltem vele. Erre a szuleimet kezdte el zaklatni hogy mert nem valaszolok. Majd betoppant hozzam es hat nem fogadta jol azt, hogy tenyleg nem akarok bekulni. Amint meg ujra nem beszeltem vele bevett egy rakas altatot es arra keltem egy reggel hogy hivnak hogy a korhazban van. A szulei arrakertek hogy beszeljek vele hatha rendbe jon. De ez azert mar az en lelki allapotom is felzaklatja. Arra ker hogy hadjam az egyetlen szemelyt aki kepes meg boldogga tenni es akkor tobbe nem tesz ilyet... Mit tehetnek? Nem akarok senkinek rosszat de mar nagyon nem birom idegileg az egeszet es nem akarom elvesziteni azt sem akit szeretek. Mit tanacsoltok mit tegyek?
2020. febr. 18. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy jó pszichológust neki
2020. febr. 18. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Ne foglalkozz vele. Ha kinyirja magat az az o baja, meg a szuleie. Nyilvan nem szep dolog vkivel 7 ev utan szakitani, de hat van ilyen. Par ev es kiheveri.
2020. febr. 18. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az a baj, hogy a szülei sem foglalkoznak vele túl sokat...túl könnyen lerendezik az egészet
2020. febr. 18. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem hogy az elején hogy indulhat egy kapcsolat ugy hogy féltékenyé teszi a masikat ez már eleve kudarc hogy csak igy képes valaki udvarlás helyett becserkészni a tetszőt. Es ki tett féltékennyé kit? Te?

Talán ezen kéne elgondolkozni mert a szakitas titka szerintem a start kérdéseinek tisztázása. magadban és után fog csak sikerülni. Mert ha te voltál aki ezt tette a másikkal akkor az önértékelését használtad ki hogy szegény állandóan attól rettegjen hogy elveszít. Ezt nevezik bizonytalanságban tartásnak és manipulációnak és a világon a legundorítóbb dolog bármilyen formája mert tönkre teszi az embert lelkileg es önértékelésügyileg és csak évek munkája mig meggyógyul az ember az ilyenfajta érzelmi manipulációból.

Neked kell tisztázni a startot magadban és utána a kiméletes szakitas is sikerülni fog úgy hogy a masik fogja azt mondani jo menjél.

2020. febr. 18. 23:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kell vele beszélni, ha tartod vele a kapcsolatot, abból csak azt hiheti, hogy még remélhet. A szüleinek, és a barátainak kellene mellé állni, és átsegíteni ezen. Barátnőjével, közös barátaitokkal próbálhatnál beszélni, a szülei meg keressenek pszichológust.
2020. febr. 18. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből neked mindenképp csak hátrányod fog származni. Annyira nem lehetnek kasuk a szülei, hogy téged hívnak ha gyógyszert szed be. Idióta bagázs.
2020. febr. 19. 03:48
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Lehetőségek.

1. Keresel idősebb barátnőt, akinek van munkája, diplomája lakása. 50 évesen visszatérhetsz a fiatalabb korosztályra, no nem a huszasra, ha ilyen problémáid vannak.

2. Örülsz mint majom a farkának, hogy van egy cinos barátnőd, aki igaz rendszeresen más farka...kat kezelget, de te vagy nála a fő legfőbb befektető.

2020. febr. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!