Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K. B.2 év után boldog újrakezdés az exszel?
Figyelt kérdés
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Úgy alakul, hogy megpróbáljuk másodszor. Szerelemben váltunk szét de az elmúlt két év mindkettőnknek szenvedés volt külön.2020. febr. 23. 09:23
1/5 anonim válasza:
Arra készülj fel,hogy a világ örökké változik. Tehát a nagy szerelmed is. Egy kapcsolat alatt sokat vagytok együtt,azonos külső hatások érnek együtt változtok,na de külön...Viszint 45%eséllyel jó irányba is változhattatok. Pl "felnőtt"lett egy dacos tini..
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az elmúlt két évben is részesei voltunk egymásnak (baráti társaság) minden nap... így együtt is változtunk, csak mint kapcsolat (ami együttélés is egyben) nem volt azóta hogy szétköltöztünk. Láttuk egymást szenvedni és megéltük magunkban is. Neki közben volt próbálkozása mással is, amibe nem tudta beleadni amit kellett vagyis a szívét én nem próbálkoztam senkivel (bár voltak jelentkezők) mert tudtam hogy nem fogom beleadni a szívem és becsapni nem akartam senkit. De az érzéseink egymás iránt ennyi idő után sem múltak el.
2020. febr. 23. 09:37
4/5 anonim válasza:
Jó hogy írtad hogy kb., különben még azt hihetné az ember, hogy másodpercre pontosan.
5/5 A kérdező kommentje:
4-es mi bajod? kb. nagyjából, majdnem... a kérdés lényege nem az időbehatárolás
2020. febr. 23. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!