Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy azt hittétek túl vagytok valakin, de rátok tört, hogy mégsem?

Figyelt kérdés
Szinte már nem is gondoltam rá. Nem beszéltünk, megszoktam a hiányát. Eltelt így 2 hónap, majd rámírt, hogy szeretné velem folytatni és ennek a hatására visszajött az összes érzelmem.

2019. dec. 1. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy érzem minden rendben aztán vele álmodom és elcseszi az egész napom. Aztán egy darabig semmi, majd megint.
2019. dec. 1. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen és olyan is amit az első válaszoló írt, hogy vele álmodtam és akkor feltört egy csomó dolog. Sajnos ez még 1 év után is előfordult. Neked itt azt kell mérlegelned, hogy túl tudod-e tenni magad a történteken és látsz-e lényegi jövőt a folytatásban.
2019. dec. 1. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, volt egy olyan, mint neked Kérdező, rohadt rossz volt, 1 év melója ment a kukába, pedig nagyon dolgoztam rajfa, hogy túltegyem magam.
2019. dec. 1. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt kicsit azért félre írtad. .

Téged felkeresett, nem a semmoből jöttek az érzelmek

2019. dec. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!