Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Igaz a mondás, hogy nézd meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a mondás, hogy nézd meg a nő lakását, az árulkodik többet egy emberről? Tiszta, rendezett lakás, kegyensúlyozott ember.

Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 13:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem csak nőkre igaz. Egy férfiról is sokat elárul a környezete. Ha rendszerető, akkor jó eséllyel igényes, kiegyensúlyozott, ha kupis, akkor szétszórt, igénytelen, lusta. De ehhez nem kell nagy tudomány, hogy kikövetkeztesd😀
2020. febr. 16. 13:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen első így gondolom.
2020. febr. 16. 13:25
 3/13 anonim ***** válasza:
41%

Nálam tisztaság van, csak kevés a tárolóm, ezért a hét végére egymásra vannak hányva a dolgok mindenhol. Kiegyensúlyozott vagyok, csak sokat dolgozom és elég hetente egyszer elpakolni, nem várok vendékeget általában. Én kiegyensúlyozottnak érzem magam, csak egyszerűen időt spórolok. Munka, este egyetem, utána edzés... Hát így nehéz minden nap ezzel pepecselni. Persze a dolgozóasztalom és a gépem mindig rendezett, illetve ha korrepetálok, akkor is rendet rakok, mielőtt jön bárki.

Én inkább azt mondom, hogy nézd meg egy nőnek a konyháját és a fürdőszobáját. Aki ott elviseli a penészt, a vízkövet, a húgykövet és a mosogatóban ázó ételdarabokat, meg az odaégett kajamaradékot a tűzhelyen, na az tényleg egy gusztustalan ember.

2020. febr. 16. 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Penész nem az igénytelenségtől lesz, az nem olyan, mint a kosz. Sajna, ha szar a szigetelés, magas a páratartalom, akkor előjön. Persze, fújkálni kell, eltűnik, de jön vissza.

Ja, a férfi fürdőjében amúgy lehet húgykő?....

2020. febr. 16. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem feltétlen igaz.

Éltem albérletben és Bar Takaritottam de a tulaj nem engedett változtatni rajta,vagy kidobni az ócska kopott szekrénysorát vagy a kopott linoleumot lecserélni a folyosón.

Szerencsére már nem lakom ott de akkor azt hihették h ez az ízlésem 😀

2020. febr. 16. 13:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet takarítónője, vagy lehet OCD-s, az sem kiegyensúlyozott.

Persze ha tényleg a személyisége érdekel, nem az, hogy utánad felkaparja-e a dzsuvát.

2020. febr. 16. 13:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Rám egyáltalán nem volt igaz. Életem egyik legrosszabb szakaszában a lakásom tiszta, rendezett volt, egyik akkori ismerősöm szerint még jó hangulatú is, viszont én belülről haldokoltam (burn-out szindrómám volt).
2020. febr. 16. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Nagy vonalakban igen, persze azért nem mindig.

Mindenesetre ahol nagy a kosz és kupi az nekem erős figyelmeztető jel egy férfinél.

2020. febr. 16. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én olyanokat ismerek, akiknek a tiszta lakása mellé komoly mentális problémák társultak.. kontrollmániás, szorongó, lényegtelen dolgokkal foglalkozó szőrszálhasogató emberek. A kreatívaknál/sikereseknél kicsi kupi szokott lenni. Nagy mocsokkal szintén mentális gond társul, sokszor ugyanaz, szorongás..

Találd meg az egyensúlyt, a lakásán is ezt figyeld.

2020. febr. 16. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A nővéremnek mikor szar volt a házassága, szinte kényszeresen takarított. Nem tudtam normálisan beszélgetni vele, mert közben is fel-fel ugrált letörölni valamit, vagy megigazítani. Egyfolytában pakolt, súrolt. Később elvált, most boldog kapcsolatban él, és bár nincs kost, kupi náluk, de nincs ijesztő patika tisztaság sem. Egyik barátnőm is lelki problémákkal küzd, állandóan mindennek tisztának és rendezettnek kell lennie, az utcára sem megy ki, ha nem tökéletes a haja vagy a sminkje, de ezzel a tökéletességgel fojtja el a lelki bajait, ami van neki bőven.
2020. febr. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!