Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mitt kellen csinalnom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitt kellen csinalnom hogy teljesen túl legyek rajta végre?

Figyelt kérdés

Exemel 4 évet voltunk együtt nagyon szeretem

Mar több mint 3 éve szakitott velem de nagyon sokat gondolokrá

még most hiányzik

Probáltam másokkal randizni ismerkedni de akkor is rágondoltam

Megint bejelölt ismerősnek többször bejelölt de mindig törölt nem ertem minek jelölbe mindig ha kitörlöm akkor gondolhatná hogy nem akkarom hogy az ismerősöm legyen

Neki van mar barátnője ezert is töröltem mindig a jelölesét mert nem akkartam látni hogy másal van már Valentin nap van es bele gondolok hogy most biztos barátnőjével tölti nagyon rosszul erzem magam nagyon magányosnak mar több mint 3 eve hogy végelet

de én mindig it tartok hogy hianyzik azt mondtak az idő segit de mar eltelt több mint 3 év ... És en meg mindig azt várom hogy egyszer csak keresni fog hogy kezdjük újra

2020. febr. 14. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm tanuljatok már meg vesszőt meg pontot használni...

Egyébként meg te magad írod, hogy egyfolytában bejelölget, te meg állandóan kitörlöd. Magyarán próbál nyitni. Azzal, hogy azt látja, hogy mindig kitörlöd, mégis mit vársz? Én se írnék..

2020. febr. 14. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Már keresett, te meg játszmáztál, nem tudom min csodálkozol. Ha nem akarsz rajta túllépni, akkor nem is fogsz.
2020. febr. 14. 16:31
 3/9 A kérdező kommentje:

De barátnője van minek jelöljem vissza

De nagyon is tud akkarok lenni rajta

2020. febr. 14. 16:33
 4/9 A kérdező kommentje:
túl* *
2020. febr. 14. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg ne várd, hogy írjon.
2020. febr. 14. 16:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2020. febr. 14. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg ne tökölj és zárd le. Fogadd el végre, hogy ti már sosem lesztek együtt, töröld ki szem elől és koncentrálj más fontos dolokra az életedben, keress más boldogságforrásokat. Jelenleg a múltban élsz és szépen elmegy melletted a jelen, így semmi értelme élni.
2020. febr. 14. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem is akarsz túllépni rajta.
2020. febr. 14. 16:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Letiltom ugy nem tudtöbbet jelöli

Csak azt nem ertem minek jelölbe

2020. febr. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!