Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitt kellen csinalnom hogy teljesen túl legyek rajta végre?
Exemel 4 évet voltunk együtt nagyon szeretem
Mar több mint 3 éve szakitott velem de nagyon sokat gondolokrá
még most hiányzik
Probáltam másokkal randizni ismerkedni de akkor is rágondoltam
Megint bejelölt ismerősnek többször bejelölt de mindig törölt nem ertem minek jelölbe mindig ha kitörlöm akkor gondolhatná hogy nem akkarom hogy az ismerősöm legyen
Neki van mar barátnője ezert is töröltem mindig a jelölesét mert nem akkartam látni hogy másal van már Valentin nap van es bele gondolok hogy most biztos barátnőjével tölti nagyon rosszul erzem magam nagyon magányosnak mar több mint 3 eve hogy végelet
de én mindig it tartok hogy hianyzik azt mondtak az idő segit de mar eltelt több mint 3 év ... És en meg mindig azt várom hogy egyszer csak keresni fog hogy kezdjük újra
Könyörgöm tanuljatok már meg vesszőt meg pontot használni...
Egyébként meg te magad írod, hogy egyfolytában bejelölget, te meg állandóan kitörlöd. Magyarán próbál nyitni. Azzal, hogy azt látja, hogy mindig kitörlöd, mégis mit vársz? Én se írnék..
De barátnője van minek jelöljem vissza
De nagyon is tud akkarok lenni rajta
Letiltom ugy nem tudtöbbet jelöli
Csak azt nem ertem minek jelölbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!