Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez a részéről? Még ő se tudja.
Fél évet voltunk együtt a párommal és sose tudta, hogy mit érez. Néha úgy tűnt, hogy igen, aztán megint elbizonytalanodott.
Többször szakított is emiatt. Majd rajott, hogy "ja, mégis szeret". Viszont eltelt egy hónap úgy, hogy alig volt mar köztünk intimitás. Szakítani akartam, de nagyon kiborult és azt ígérte, hogy elmegy pszichológushoz és rajon, hogy mi a baj vele. Adtam neki esélyt erre, de már én se közeledtem úgy felé, mert nem láttam értelmét. Rá pár nappal közölte, hogy kitisztult a feje és mivel tőlem megkapott érzelmileg sokmindent, amire szüksége volt, így nagyon ragaszkodik hozzám, de kitisztult a feje és ez csak barátság. Ettől függetlenül tartani akarja a kapcsolatot, állandóan velem akar lenni, mindent velem akar megbeszélni és megosztani. Azt mondta, hogy az intimitás az, ami nem hiányzik neki. Szerintem tetszem neki, nem vagyok igénytelen, az elejen tökéletesen működött a szex is és éreztem, hogy kíván, hogy akarja, sokszor ő kezdeményezett. Azt mondta, hogy elmúlt. 35 éves, azt mondja, hogy már kb 5 éve nem is vágyik egyáltalán az intimitasra. Nem csak a szex, az apró erintesek, csók, ölelés se kell neki. Nekem nagyon hiányzott mindez, de türelmes voltam és sose erőltettem de már nem lennék így vele, hogy nem erhetek hozzá a barátnőmhöz. Ez nem is kapcsolat így. Csak nem értem. Mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!