Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen szerelem volt részéről?
Ezt nem hallottam eddig...😞
Pánikbetegség, ami miatt korlátaim vannak.
Es mikor ismerkedtetek meg illetve mennyi ideig tartott a jegyesseg?
Amugy nagyon sajnalom, h ezt at kellett elned, volt egyszer egy ilyen pasihoz szerencsem, nem is olyan regen. Alig akart talalkozni, de allandoan azzal traktalt h mennyire szerelmes, meg felesegul akar venni, kössük ossze az eletunket. En szerencsere kiabrandultam belole. Ezek beteg emberek, gondolj erre. Valami nincs rendben az agyaban, csak ezt nehez feldolgozni.
Viszonylag rövid kapcsolatunk volt, bár nem tudom, mikortól számolhatom: attól a pillanattól, amikor rámstartolt vagy amikor én is elfogadtam, vagy amikor összeköltöztünk, nem tudom. Jegyesek úgy 10 hónapot voltunk.
Az ismerőseimtől mind ezt hallottam, hogy mentálisan beteg, de mindig próbáltam védeni. Elöző kapcsolatai is furcsák voltak, a miénk is, de nem bántam meg. Viszont én minden exemet tisztelem és ők is engem. Ez viszont kikészít. Megértem és elfogadom, hogy nem szeretett, megcsalt, ha fáj is, csak legalább tartaná tiszteletben a múltunkat.
Amúgy nagyon kedvelik az emberek, mindig befurakodik az emberek bőre alá, mert nem tudja elviselni, ha valaki nem kedveli. De amint sínen érzi magát, megváltozik. Legalábbis nálam. Azt sem értem, hogy elhagyott, én békén is hagytam, miért írogatott néha?!
Számold fel még az emlékét is.
Ffi.
#7-es nagyon sajnálom. Komolyan. A legrosszabb, hogy hiába a szakítás, tovább lépés, ez hagy egy olyan lelki szemetet bennünk, amit tovább viszünk és belerondíthat egy másik kapcsolatba🙁
Én azóta sem bírok bízni, bár a tovább lépés sem igazán megy. Próbálnék ismerkedni, de kevés idő után bekattan, hogy ez is férfi, ez is teszi a szépet, közben vele is megjárhatom...és ennyi. Hagyom is az ismerkedést.
8: Kedves kérdező, ameddig általánosítasz, addig nehéz lesz ezt levetkőzni. Próbáld meg az embereket individuumként kezelni. Én is égtem már meg, még sem fogok mindent nőt megcsalósnak vélni. :-)
Új lehetőség, tiszta lap, próbáld ki/megismerni alaposabban az illetőt.
Sajnálom a storydat, sokkal jobbat érdemelsz, ez evidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!