Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez milyen szerelem volt részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen szerelem volt részéről?

Figyelt kérdés
30 éves pasi. A mennyasszonya voltam. Interneten ismerkedtünk meg, én egy ideig nem akartam kapcsolatot, de nagyon fűzött. Életemben nem volt senki ennyire figyelmes, odaadó azelőtt. Szerelmesnek tűnt. Még a közösségi platformokon is inaktívvá vált. Megkérte a kezem, összeköltöztünk. Itt már sínen érezhette magát, nagyon szerelmes voltam. Aztán egy alkalommal ilyen kijelentést tett: "annyira szeretlek, soha nem akarlak elveszíteni, ha mégis szakítanánk, legalább 2-3 hétig nem tudnék más nővel lenni" Én csak néztem ki a fejemből, hogy 2-3 hét? Az nem sok...Az exem 3 és fél éve egyedülálló, a szakításnk után nem akart még új nőt. Na, igen, ő szeretett. Azóta szakítottunk a völegényemmel, elhagyott mert nem tudta elviselni, hogy beteges vagyok. Közben egyből be is csajozótt, de még azt is csalja. Folyamatosan szívezik minden nőt mindenhol, nyomul mindenkire, én nem így ismertem meg, kicsit kiborultam. Nem beszélgetünk, de volt hogy rámírt, hogy olyan jó lenne dugni, de amúgy nem akar velem lenni, csak jó velem dugni. Megkérdeztem, hogy ennyi tisztelet nem maradt benne, hogy így beszél velem?! A mennyasszonya voltam, akit feleségül akart venni. Bocsánatot kért, de pár napra rá ismét rám írt és ekkor nem türtőztettem magam, megírtam, hogy a szívem szakítja szét a viselkedésével, és ahogyan nyomul a nőkre, közben velem tiszteletlen. Erre lehülyézett és hogy betegesen féltékeny nő vagyok, aki mindent tönkretesz és hogy többé nem ír. Hagytam. Közben találtam egy képet egy ismerőse oldalán, ahol ki van vágva a lány melletti pasi, de hátul ablak van és látni, hogy ő az, a volt völegényem. Ez még bővven a jegyességünk alatt volt feltöltve. Nem is szeretett soha, igaz?
2019. nov. 21. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szokták mondani, hogy aki feltűnően sokat bókol, hős szerelmest játszik, az gyakran ki szokott szeretni a párjából. Mit takar az, hogy beteges vagy, egyébként?
2019. nov. 21. 14:57
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt nem hallottam eddig...😞

Pánikbetegség, ami miatt korlátaim vannak.

2019. nov. 21. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Es mikor ismerkedtetek meg illetve mennyi ideig tartott a jegyesseg?

Amugy nagyon sajnalom, h ezt at kellett elned, volt egyszer egy ilyen pasihoz szerencsem, nem is olyan regen. Alig akart talalkozni, de allandoan azzal traktalt h mennyire szerelmes, meg felesegul akar venni, kössük ossze az eletunket. En szerencsere kiabrandultam belole. Ezek beteg emberek, gondolj erre. Valami nincs rendben az agyaban, csak ezt nehez feldolgozni.

2019. nov. 21. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok megint. De, valoszinu szeretett, csak az o szívében sok hely van, jut masnak is. Ezek az emberek masok, tenyleg beteg mentalisan. Abban az ertelemben, hogy ha valakit szeretek, kitartok mellette joban-rosszban, abban az ertelemben nem, nem szeretett. Se teged, se mast. Nem is fog, mert keptelen ra.
2019. nov. 21. 15:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Viszonylag rövid kapcsolatunk volt, bár nem tudom, mikortól számolhatom: attól a pillanattól, amikor rámstartolt vagy amikor én is elfogadtam, vagy amikor összeköltöztünk, nem tudom. Jegyesek úgy 10 hónapot voltunk.

Az ismerőseimtől mind ezt hallottam, hogy mentálisan beteg, de mindig próbáltam védeni. Elöző kapcsolatai is furcsák voltak, a miénk is, de nem bántam meg. Viszont én minden exemet tisztelem és ők is engem. Ez viszont kikészít. Megértem és elfogadom, hogy nem szeretett, megcsalt, ha fáj is, csak legalább tartaná tiszteletben a múltunkat.

Amúgy nagyon kedvelik az emberek, mindig befurakodik az emberek bőre alá, mert nem tudja elviselni, ha valaki nem kedveli. De amint sínen érzi magát, megváltozik. Legalábbis nálam. Azt sem értem, hogy elhagyott, én békén is hagytam, miért írogatott néha?!

2019. nov. 21. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Számold fel még az emlékét is.

Ffi.

2019. nov. 21. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Mintha az exemrol beszelnenk... O is az elejen eloadta a hosszerelemest, hogy o a mi kapcsolatunkat mennyire komolyan gondolja. Aztan, egyszer csak megvaltozott a viselkedese. Mondjuk leszogeznem, hogy a kapcsolatunk elejen is volt mar egy dolog, ami zavart. Megpedig az, hogy felregisztralta magat egy tarskeresos oldalra es tolem kert tanacsot, hogy regisztraljon?! Ami szerintem eleg beteg dolog az udvarlas idejen... Meg akkor nem jartunk hivatalosan, segitettem neki, de kiderult hogy nem szedte le magat es rajtamaradt meg kb. 1 evvel azutan sem, sot meg egyedulallokent volt feltuntetve. Ha veletlen volt, akkor is bunkosag volt reszerol. Mas nok kepeit likeolgatta, idegen noket vagy csajok feneket bamulta mellettem az utcan. Egy alkalommal megjegyezte: Idejartam fel ahhoz a csajhoz, akirol beszeltem." es ramutatott egy hazra. Meg allitotta, elottem nem volt senkije, csak vele, nehanyszor szajjal kenyeztette az a csaj. De ez is kamu volt, mert az elejen meg azt mondta volt nehany egyejszakas kalandja kulonbozo emberekkel. A harmadik verzioja pedig, hogy senkivel nem volt meg rajtam kivul! Na az ilyen emberben, hogy lehet bizni ezek utan? Telefonjat engedellyel 2-szer lecsekkoltam, ott is voltak furcsasagok. Egy kitorolt messenger beszelgetes, tobb noi hivas, holott amikor velem volt sosem hivtak nok csak ferfiak, mezogazdasagban dolgozott amugy. Regetegszer lemondott programokat, meg nyaralni is elhivtuk volna kulfoldre (eleteben nem ult repulon sem), azt is elutasitotta. Egy alkalommal megkert, nezzek bele a taskajaba es hoppa 2 db idegen gumi volt benne. Azt mondta azon gyakorolt, mert elottem nem volt senkivel. 😃 Szoval nalam itt mar nagyon kezdett betelni a pohar, kiakadtam. Rairtam a volt csajara, hogy megis mi volt koztuk, de nem mukodott egyutt. Haritott. En csak szerettem volna megtudni az igazat, hogy valoban gyakorlasra hasznalta-e a taskajaban talalt dolgokat. Azt is mondta agressziot valtok ki belole es nem tudja miert... 😕 Na de visszaterve a csajhoz, miutan ezt megleptem szinte azonnal kidobott, a cuccaiert se jott el. Azt hiszem eszre vette, hogy gyanut fogtam iranta es meg neki allt fejjebb... Munkahelyemen valaki latta idegen csajjal egy autoban. Nekem ennyi boven eleg volt a pofatlan, udvariatlan es hanyingerkelto viselkedesebol. Irtam is neki sms-t, hogy tiszta szivbol utalom amiert tonkretette az eletem es idegileg kicsinalt. Majdnem 2 evig turtem... Soha tobbet latni nem akarom. Most kezdtem el ujra ismerkedni, persze nem akarok belemenni egybol semmi komolyba meg tanulsag is volt az elozo dolog, de sajnos nekem o volt az elso komoly kapcsolatom es ezert faj. Semmire nem kaptam magyarazatot meg a szakitasra sem. En mar 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy csak kihasznalt es szorakozott velem. Nem szeretett, pedig ezt is folyton allitotta. Szoval nagyjabol hasonlit a sztori, annyi kulonbseggel, hogy mi nem voltunk hazasok. Valoszinu, hogy nem szeretett a tied sem, csak kihasznalt. Sajnos vannak ilyen pszichopata emberek.
2019. nov. 22. 23:56
 8/9 A kérdező kommentje:

#7-es nagyon sajnálom. Komolyan. A legrosszabb, hogy hiába a szakítás, tovább lépés, ez hagy egy olyan lelki szemetet bennünk, amit tovább viszünk és belerondíthat egy másik kapcsolatba🙁

Én azóta sem bírok bízni, bár a tovább lépés sem igazán megy. Próbálnék ismerkedni, de kevés idő után bekattan, hogy ez is férfi, ez is teszi a szépet, közben vele is megjárhatom...és ennyi. Hagyom is az ismerkedést.

2019. nov. 23. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8: Kedves kérdező, ameddig általánosítasz, addig nehéz lesz ezt levetkőzni. Próbáld meg az embereket individuumként kezelni. Én is égtem már meg, még sem fogok mindent nőt megcsalósnak vélni. :-)

Új lehetőség, tiszta lap, próbáld ki/megismerni alaposabban az illetőt.

Sajnálom a storydat, sokkal jobbat érdemelsz, ez evidens.

2019. nov. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!