Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek egy szakítás után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy szakítás után? Esetleg írjak neki egy levelet?

Figyelt kérdés
3 éves kapcsolat volt. Egyik percről a másikra történt szinte. Voltak viták tény mint minden kapcsolatban de részben én voltam a hibás. Azt mondta ő nem boldog és nem szeretem eléggé és nem kezelem nőként. Ami nem volt igaz mert mindig szeretgettem ölelgettem és stb. Jó persze volt amikor az ember egyedül akart lenni és stb de sztem ez elfogadható. Azt mondta már nem szeret de szerintem ez nem igaz hisz pár nappal ezelőtt még olyanokat mondott és tervezett. Nagyon kiáll az álláspontja mellett. Egyszer ráírtam h gondolja át és bevallottam a hibáimat is amik tényleg igy voltak. Irta hogy sajnálja hogy igy történt és kb ennyi. Irtam neki egy bocsánatkérő üzenetet de semmi válasz rá. Tudom egy hülye vagyok hogy írtam neki de nem bírtam ki. Nem bírom nélküle.Tegnap láttam hogy bulizni van és láttam az arcán hogy nem boldog. Állandóan az adatlapját nézem és várom a csodát. Küldtem neki virágot is és arra sem reagált. Nem hiszem el hogy ilyen könnyen eltudott dobni. Előző kapcsolatából is így lépett ki 2 év után. 1 hónapra rá már velem volt.Tudom azt fogjátok mondani felejtsem el de nagyon nehéz. Szerintetek mit tegyek? Van még esély rá hogy elgondolkozik vagy esetleg írjak neki egy bocsánatkérést ?

2020. febr. 9. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen sajnos. Ne ezen ugrálj, hogy egyik nap ezt mondja, a másikon meg mást, felesleges.
2020. febr. 11. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
A nők ilyenek. Annyira kicsi es nemkifejlett a kis agyuk hogy sok dolgot felse tudnak fogni és komolyan venni a dolgokat ők inkább ösztönlények.
2020. febr. 11. 21:26
 13/16 tiril ***** válasza:
100%

Csak 1 a baj az egésszel, hogy az ember úgy mint a kérdező belsőleg nagyon megsérül. Szinte velem is ezt csinálta az exem csak 5 év után. Már nem érdekel, túl léptem rajta, viszont sokkal nehezebben nyitok a lányok felé és bízom meg bennük ez miatt.

Mert ugye az emberben benne van, hogy jön a következő mindent megadsz érte majd egyszer csak megun , eldob mint egy tárgyat az új kell neki elhagy, azt megint csak idő és energia pocsékolásnak tűnt az egész és újabb lelki sérülés. Muszáj bízni benne, hogy a következő nem ezt fogja csinálni, muszáj. Viszont ha szerencséd van, akkor megtalálod életed szerelmét.

Teljesen átérzem min mész most keresztül és sajnálom, fel a fejjel, nyiss mások felé.

2020. febr. 11. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Ugyan ez a vége minden kapcsolatnak úgyhogy jobb, ha megszokod. Aki más mond az hazudik vagy MÉG nem dobta ki a barátnője. Mindig lesz egy gazdagabb, izmosabb, jobb képű stb aki miatt dobnak majd aztán lehet, ha nem jön össze majd vissza kuncsorognak.
2020. febr. 12. 11:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem fog visszajönni. Ő tipikus büszke nő aki nem néz hátra és erősnek vallja magát holott nem egy gyenge lelkű ő is aki a bulival meg ki tudja mivel csillapítja ezt.
2020. febr. 12. 12:51
 16/16 anonim ***** válasza:

#15 pontosan, mint az exem, csak nálunk ő a férfi

Istennek se vállalná be, hogy tévedett most meg csak csúszik lefelé az életben meg falja a nőket.

2020. febr. 12. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!