Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most hogy vannak/lesznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy vannak/lesznek a felvételik, ti nem féltek attól hogy a párotok X városból Y városba fog költözni kollégiumba/albérletbe és az meg is pecsételi a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem vagyok egy idős a barátnőmmel, én már végeztem az egyetemen, ő meg még csak most fog menni, de félek, hogy emiatt szakítás lesz a vége...márcsak azért is, mert egyetem alatt magamból kiindulva nem egy csajjal kerültem közelebb kapcsolatba, de nekem akkor nem volt senkim, és ugye lányoknál még rosszabb, mert még ha van valakijük is próbálkoznak náluk....
2020. febr. 8. 07:09
 1/2 anonim ***** válasza:
25%

Ez egy tipikus probléma.

Ha voltál egyetemista, akkor tudod hogyan megy ez.

Valszeg meg fogják dugni a barátnőd.

2020. febr. 8. 07:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek párokat, akiknél ez nem okozott problémát. Így azt hiszem, ez csak rajtatok múlik.
2020. febr. 8. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!