Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek erre van még igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek erre van még igy esély?

Figyelt kérdés
Barátnőm elhagyott kb 2 hete összevesztünk letörölt facebookon messengeren.. azóta nembeszéltünk. En voltam kicsit féltékeny lehet de volt rá okom de hianyzik es azon hondolkozom megint mint mar sokszor sikerült hogy visszahóditsam arra gondoltam valentin napra vennék neki valami szép ajandékot és felkeresném és megpróbálni megbocsájtast kérni vagy mi legyen mit tegyek ti ha szerettek egy lányt megtennétek ha mar többszöri kidobás után eddig sikeres békülések boktak de most megint megpróbálkozni ezzel hátha ? Mi legyen vagy varjak mig felildja a tiltast vagy keres valahogy ha egyáltalán lessz olyan vagy ne várkak és próbáljam meg bocsánatot kerni vagy ez se és reménykedjek ő keres ha keresni fog egyáltalán? Bízzam a sorsra?

2020. febr. 6. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd a fenébe! Tudom nehéz, de engedd el!

Nem ide tartozik, azonban kénytelen vagyok megemlíteni. Megértem, hogy most kétségbe vagy esve.De azért próbálj meg figyelni szép magyar anyanyelvünk helyesírására, mert így szinte fájt elilolvasni!

2020. febr. 6. 23:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Gyorsan irtam igy veletlen mellé billentyűztem.🤓👍
2020. febr. 7. 00:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod ha letiltott minden honnan, akkor van kedve veled találkozni, beszélni? Szerintem ez a vonat már elment...
2020. febr. 7. 03:44
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Mit gondolsz, mitől fog működni most ez a kapcsolat, ha már sokszor fulladt kudarcba? Sajnos csak odáig látsz, hogy meghódítod a lányt. De mi lesz utána? Mit csináltál jól a kapcsolatban, és miben hibáztál? Ki tudod javítani a hibáidat?
2020. febr. 8. 17:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Ki tudom javitani a hibáim de nemcsak en voltam a hibás . De ő nemlatja be a hibáit de én megszerettem őt. Letiltott mert szóba hoztam egy két hibat ami nemtetszett es rosszul esett a viselkedése erre hirtelen felindulasbol leirtam neki mi nemtetszik és trágar szavak nélkül. De ő neki nemtetszett és be fejezte velem azt momdta ennyi volt énn meg idegessegembe ráirtam hála istennek és letiltott. De attól meg szeretem őt . Nemtudom mit tegyek kivagyok és gyomorgörcsel kelek.
2020. febr. 8. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindennek van határa, tehát a lány türelmének is. Ezt vedd tudomásul.

Te magad írod, hogy többször visszakönyörögted magad. Most viszont alighanem túlcsordult a lánynál a pohár. Csak akkor ÉS CSAKIS AKKOR próbálj hozzá ismét közeledni, ha azokat az okokat, amik miatt többször szakítottatok, ki tudod majd iktatni az életedből. Nézetem szerint - aligha. Akkor meg nincs értelme ismét visszakönyörögni magad, mert egy újabb szétválás lesz a vége és mindkettőtök fölött múlnak (fölöslegesen) az évek..

2020. febr. 8. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Aszerint, amit épp előttem írtál, megerősít engem abban, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Örök veszekedés lenne az életetek!
2020. febr. 8. 17:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Nemtudom. De én miért tudok mindig bocsánatot kérni holott ő generálta a dolgokat. Apró dolgokbol azt vontam le hogy félrekacsingat es kevés vagyok neki de összejöttünk többször is de mindig úgy köszöntünk el hogy szeretlek csók stb még mielött letiltott azrlötti nap is irta szeretlek stb . Nemhiszem hogy ennyi miatt mindig kiteszi a szűrömet és nemlehrt megbeszélni első veszekedésnil is kirakta a szüröm .. és ezis szarul esik hogy ennyit érek és nemlehet megbeszélni vele a dolgokat..
2020. febr. 8. 17:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Most én vagyok aa hibás?
2020. febr. 8. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyikőtök a hibás, de egyet a figyelmedbe ajánlok: ha egész életedben azt akarod látni, hallani, ELTŰRNI, amit a 8. válaszod alatt felsoroltál, akkor csak könyörögd magad még többször vissza és élvezd a hisztijeit.
2020. febr. 8. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!