Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az exek mindig visszatérnek?
Figyelt kérdés
Itt nem pont arra gondolok csak feltétlenül, hogy el kezdik visszakonyorogni magukat. Hanem X idő csend után, felbukkanak az eletetekben valamilyen formában, újra jelentkeznek.2020. jan. 31. 21:36
11/16 anonim válasza:
Nálam volt ilyen 4-7-10 év után jelentkeztek be, de minek nem tudom. Főleg, hogy azzal az okkal szakítottak, hogy nem illünk össze 🤷♀️
12/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de nem is baj. Ez olyan, mintha kidobnál egy kupac elnyűtt ruhát, amit aztán később kiszednél a konténerből. Mondván, hátha mégis jó lesz még...
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2020. febr. 1. 13:42
14/16 anonim válasza:
Remélem igaz. Van egy igazi, egyetlen ex, akivel csak rosszkor találkoztunk. Ha visszatérne....
15/16 anonim válasza:
Hat fura de nekem eddig mindegyik visszaakart jonni. Volt amelyikkel meg is probaltam. A mostani is 1 ev utan felbontotta az eljegyzeset es megkeresett, de 3 het utan megint lelepett ugyanoda. Majd jon megint, tiszta rohely, ugy latszik en az ilyeneket vonzom...
16/16 anonim válasza:
Egyik exem nagyon durván tönkretett lelkileg. Hirtelen csak közölte, hogy ez neki nem megy. Előtte töltöttünk el egy közös hetet, rengeteg programmal, romantikával. Nagyon nehezen bírkóztam meg ezzel. Ittam és minden amit nem kellett volna. Majd jött egy férfia aki mindent megváltoztatott. Jó útra tértem, felépültem. Jött a gyermekáldás, házasság. Majd felbukkant az a bizonyos ex. Próbáljuk újra. Nem tagadom volt olyan pillanat amikor elgondolkoztam. Cseszegetett, hogy vetessem el a gyerekemet. Persze ez nem történt meg. Majd félév bombázás után, újra összejött azzal aki miatt elhagyott ( ami utólag derült ki)… Tépdeste a sebeimet, mindig meghallgattam, próbáltam segíteni neki, majd elárult megint. Belevitt volna a válásba+ abortusz. Ha az iránta érzett dolgokra hallgattam volna, most lenne egy meg nem született gyermekem, egy válásom, és újra a 0-án lennék valami kocsmában, vagy drogoznék. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!