Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Általában az emberek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában az emberek nem szakítanak Valentin nap előtt, ugye?

Figyelt kérdés

2020. jan. 31. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetek többségében nem mert aznap még sexelni akarnak csak másnap szakítanak.
2020. jan. 31. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dede, mégpedig azért, hogy megspórolják az ajándék árát.
2020. jan. 31. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges húzni
2020. jan. 31. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan hajlamosak mindenféle ünnepnél halogatni a döntést, mert "jaj, valentin nap előtt vann", " jaj pont szülinap előtt van", "jaj karácsony előtt van".. aztán mire végre elég bátrak felvállalni a döntésüket, addigra már annyi undor és sértődés lesz bennük, hogy sokkal nehezebb normálisan megbeszélni a dolgokat. Szerintem elég aljas húzás ez a halogatás, de valamiért az emberek hajlamosak abbana tévképzetben élni, hogy van olyan, hogy "alkalmas időpont", amikor nem fáj annyira..
2020. jan. 31. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki Valentin nap előtt szakít, kivéve aki Valentin napon.
2020. jan. 31. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Én leszarom, hogy karácsony, húsvét vagy valentin nap van. Ha nem akarok az illetővel lenni, azt megmondom neki. Semmivel sem jobb ha úgy emlékszik vissza a valentin napra, hogy jaj, már akkor is csak hazudott nekem, csak eljátszotta, hogy szeret stb...

Az egyik exem szakított így velem valami ünnep vagy esemény után, hát sokkal rosszabbul esett, hogy képes volt végig jópofizni és játszani, hogy szeret...

2020. jan. 31. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottam én már a saját születésnapon is. Nincs ez kőbe vésve.
2020. jan. 31. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem.

És ezúttal szeretném már most mindenkinek küldeni Valentin napra.. Máté pétertől az egyszer minden véget ér c számot.

2020. jan. 31. 22:49
 9/9 anonim válasza:
75%

Nem a Valentin napon múlik a szakítás, ugyanúgy, ahogyan a hosszútávú jó kapcsolat sem azon múlik, hogy volt-e esküvő, vagy sem.

Ez a Valentin nap csak az utóbbi 10-20 évben vált divattá.

Ha szereted a párodat, szeresd minden nap!

Ha meg nem akkor kár egymás életét keseríteni akár egy nappal is! Még akkor is, ha az az egy nap pont Valentin névnapra esik.

2020. febr. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!