Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz valaki olyan kijelentést h ő biztos benne h ők a párjával sosem szakítanak és mindig együtt maradnak? Hogyan lehet ebben ennyire biztos?
Mert az emberek szeretik a stabilitás illúzióját. De amúgy ha van egy ilyen kérdésed, hogy valaki mit miért állít, akkor érdemes tőle megkérdezni - nem azoktól, akik nem állítanak ilyet.
Remélem, a válaszommal jobbá tettem a napodat.
Első kapcsolatának elején tart.
33/f
Sarki Jata is annak idején azt nyilatkozta hogy náluk nem opció a válás.
Amúgy nem lehetsz biztos benne, de reménykedni attól még szabad :)
Mert az, hogy együtt maradtok-e csak rajtatok múlik. Nem szerencse meg hasonló baromságok kérdése. Aki tudja, hogy milyen munkát kell fektetni a kapcsolatba ahhoz, hogy működjön és a párja is ugyan ezt teszi az eléggé biztosra mondhatja, hogy együtt maradnak. Akik tesznek érte, hogy együtt maradjanak azok együtt is fognak.
Én is teljesen biztosan tudom mondani, hogy nem fogunk szétmenni. Van mögöttünk 10 "tökéletes" év, egyszerűen nem látok olyan opciót vagy problémát ami miatt valaha is szétmennénk az elmúlt 10 év tudatában. Rengeteg munka van abban, hogy ilyen jól működik, rengeteg mély beszélgetés, rengeteg randizás és romantika a szerelem megőrzéséért. Ez pedig nem olyasmi amit abba fogunk hagyni, pontosan tudjuk, hogy mi miatt működik ilyen jól. Emellett mind a ketten végletekig ragaszkodó emberek vagyunk, nem fogunk belenyugodni ha valami elromlik.
Amikor épp jól megy a szekér könnyű okoskodni... :D
#6os! Nem akarkak elkeseríteni, de 10 év semmi. Majd ha 30 év múlva is ezt írod, akkor igen, megemelhetjük a kalapunkat előttetek.
Amúgy igen, én is csak ebben bízhatok mint te, hogyha mindketten dolgozunk rajta, és ha valami ki akarna siklani , azt mi szépen visszatereljük....de azért sajnos a félsz is bennem van. ( remélem, alaptalanul. Szintén 10 éve együtt : ) )
"Van mögöttünk 10 "tökéletes" év, egyszerűen nem látok olyan opciót vagy problémát ami miatt valaha is szétmennénk az elmúlt 10 év tudatában. Rengeteg munka van abban, hogy ilyen jól működik, rengeteg mély beszélgetés, rengeteg randizás és romantika a szerelem megőrzéséért." de jó lett volna, ha ezt elmondod utánam egy kérdésnél. Gondolom ti sem belecsaptatok egyből csak a lecsóba, hanem előbb volt a rengeteg mély beszélgetés, randi, romi, szeri, happy. Nem gúnyolódok, tényleg hiánypótló most ez a komment. :)
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!