Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz valaki olyan kijelentést h ő biztos benne h ők a párjával sosem szakítanak és mindig együtt maradnak? Hogyan lehet ebben ennyire biztos?
Nyilván nem 10 évig bebiztosították, de andalogtak eleget és továbbra is folytatják. 🙂
33/f
Én nem ezt vontam kétségbe, hogy eddig mi volt, hanem hogy ezután mi lesz/lehet.
Amikor az ember boldog és madarat lehetne fogatni vele, és annyira nagyon tökéletes minden a kapcsolatában.....akkor meg sem fordul a fejébe, hogy ennek vége lehet.
"mert ő az igaz szerelmem, ő a mindenem, az életem, ..."
De akik a földön járnak mind láttak és tudnak is róla, hogy bizony a legjobb dolgok is hipp hopp véget érhetnek.
Amúgy sokan csak győzködik magukat :)
Pár dolgot megtanit az élet mindenkinek. Ilyen, hogy "Soha ne mond azt, hogy SOHA" és pl-ul ne mond, hogy "A nyakamat rá!".
Mi 23 évesek voltunk. Szilveszteri buli a pince klubban. Marcius eljegyzés, szeptember esküvő. 34 éve. A szerelemnél erősebb dolog köt össze, hogy átvészeltük "bajban ..., betegségben...".
Azért tesz ilyen kijelentést, mert úgy érzi.
Ennek nem sok köze van sem a tapasztalathoz, sem a naivitáshoz. Jó szar, amikor kiderül, hogy mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!