Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha egy lány már teljesen elégedett mikor e családunk van? Többi lent
Volt egy kapcsolatom egy lánnyal éveken át érdekeltük egymást és valamiért hihetetlenül kötödtünk egymáshoz. Ebből idővel össze költözés és egy kisbaba lett a vége.Sajnos ahogy teltek a hetek/hónapok ez ah állandó veszekedés és a sok nem egyet értés véget ő külön ment tőllem.Hiába voltam ott mikor egyedül érezte magát vagy éppen szüksége volt rám akkor is lezárt és a szemembe mondta hogy már megszüntem neki és csak egy lezárt fejezet vagyok az életében és ez máshogy nem lessz soha többé. Ő elfelejtett. Boldog és neveli a kisfiúnkat. Én pedig a hiányában a megszokásba hogy vele kelek vele fekszem abban a tudatban hogy szeretem még mindig valamiért nagyon vágyom a társaságára... Na ebbe az egészbe hogy minden megszunt teljesen és végleg vége ebbe teljesen bele omlottam. Ez a rossz kedv már az arcomon is meglatátszik hiszem 29evesen úgy nézek ki sajnos mint legalább 47lennek :( szóval hogy tudom ezt a megszokás és az érzést megszuntettni teljesen és le zárni mint egy emléket az szívemben és az életemben???
Sajnos komoly az ügy szóval szeretnék értelmes és hasznos választ kapni ha lehet. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!