Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy leányzó akinek van párkapcsolata 5 hónapja.

Az elején előadta magát a fiú,hogy milyen rendes de ez csak pár hétig tartott utána a lányt elhanyagolta inkább lógott a haverjaival mint a lánnyal.

Ekkor jöttem én képbe elkezdtünk beszélgetni bókolni egymásnak bejövünk egymásnak és mind a ketten komoly kapcsolatot szeretnénk.

Nos pár hete szakított a fiúval de 3 nap után újra összejöttek,hogy majd megváltozik a fiú.

Szombaton úgy volt,hogy 5 hónap után végre egy egész napot együtt lesznek de a fiú inkább a haverjaival volt.

4 napja össze vannak veszve de azért messengeren dumálgatnak.

A lány ilyeneket mondott,hogy megbánta amikor rá írt meg úgy viselkedik a fiú mint egy gyerek és úgy érzi mint ha Ő lenne az anyja.Látszik hogy boldogtalan a lány.

És itt vagyok én akivel mindig neve boldog és vonzódunk egymáshoz de Ő még se akar lépni abból a kapcsolatból.

Néha úgy érzem,hogy ha nincs ló jó a szamár is kb.

Szóval miért van az,hogy ha benne van egy rossz kapcsolatban és lehetne egy sokkal jobb miért nem lép??

Kérdeztem már tőle,hogy mire várunk miért nem vagyunk együtt?? Az volt a válasza,hogy rá várunk és,hogy egy helyben áll.

2019. nov. 21. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért mondom, de nem unod még, hogy te vagy a lelki szemetesláda? Tipikus rendes srác vagy, aki egy kedves, gyönyörű lányt érdemelne, de te megelégszel azzal, hogy egy csaj neked mondja el a bánatát. Ennél többet érdemelsz, vedd már észre!
2019. nov. 21. 19:01
 2/10 A kérdező kommentje:

De kezdem már unni.

Csak amikor ad egy kis jelet egyből felcsillan a remény. :(

Csak egyszerűen nem értem,hogy miért jó egy sz@r kapcsolatba lenni...

2019. nov. 21. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Sok minden állhat ennek hátterében. Talán szexuálisan olyat nyújt neki a srác, amilyet te nem tudnál. Lehet hogy olyan szexuális kisugárzása van a srácnak, hogy a csaj már csak a látványától elolvad, tőled viszont nem. Elképzelhető, hogy amikor együtt vannak minden gyönyört és boldogságot megad a csajnak, viszont te ezt nem tudod szolgáltatni. :)
2019. nov. 21. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb lenne, ha elmondanád a csajnak, hogy "Ne haragudjál Gizi, de én nem fogom azt nézni nap, mint nap, hogy te a gyökér hapsiddal szerencsétlenkedsz. Én ennél jobbat érdemlek. Szia!" Persze finomíthatsz kicsit rajta, de te is tudod legbelül, hogy ez a helyes lépés.
2019. nov. 21. 19:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem csalta meg velem a barátját elég sokszor megtörténhetett volna..

Elmondása szerint heti kb 3x találkoznak.

Amikor engem meglát mosolyog és elpirul :)

2019. nov. 21. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fogja megcsalni veled, mert csak szemetesnek használ, semmi másnak.
2019. nov. 21. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Így te is sz.r kapcsolatba vagy.
2019. dec. 15. 17:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kapcsolatban csak Ő. :)
2019. dec. 15. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet, annyi különbséggel, hogy már pont került a történetemre :)

Megismertem egy lányt egy buliban. Beszélgettünk és végül haza kísértem, elcsattant pár csók. Még aznap elmondta, hogy van párja, de nagy a szabadsága a kapcsolatban.Tehát nem titkolta előttem a párját és a másik srác is tudta, hogy van más a képben.

Visszagondolva innentől fogva mi egy párként viselkedtünk, miközben a másik srác is volt párhuzamosan.

Őszintén annyi jó érzést és szeretet adott nekem (szex és közös programok is voltak), hogy hónapokig nem éreztem negatívnak azt hogy mellettem mással is lefekszik. Igaz, csak hetente 1szer futottak össze.

Aztán rájöttem, hogy magamnak akarom őt teljesen. Összesen 6 hónapnyi ostromlás után elhagyta a másikat és azóta csak mi ketten vagyunk.

Nagyon sokszor fel akartam adni a dolgot. De azt láttam rajta, hogy ő akar engem de nem mer lépni.

Végül az segített hogy elmondtam hogy döntsön, mert én már feladom.

Másnap döntött és bizonyíthatóan csak én vagyok neki :)

Azóta évek teltek el és gyermekeim anyjává vált

Tehát azt tanácsolom ha tényleg azt érzed hogy neked ő kell, akkor lépj és állítsd azonnali választás elé

2019. dec. 15. 17:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Állítottam már választás elé és a válasz mindig az volt,hogy "nem tudom".

Azt nem engedi,hogy megöleljem mert,hogy nem szabad de látszik rajta,hogy akar engem és velem is szeretne lenni csak Ő se mer lépni.

4 hónapja "ostromlom :D" csók se történt itt is szintén mert,hogy nem szabad.

De kezdek belefáradni ebbe az egészbe.

2019. dec. 15. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!