Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamenjek hozzá ilyen helyzetben?
Tobb mint 2 evig voltunk egyutt a parommal, tegnap szakitott velem. Teljesen az en hibam az egesz hulyen viselkedtem es nem beszultem meg elegge ot, aki mindent megtett ertem. Megsem gondoltam soha hogy idaig jutunk es hogy ilyen konnyen elenged. Bar az en fejemben is tobbszor megfordult mar a szakitas, de igy hogy megtortent leirhatatlan fajdalmat erzek es csak probalok kapaszkodni de ugy erzem hiaba, elvesztettem azt akinek fontos voltam es szeretett.
Tudom hogy vissza tudnam csinalni, de megsem tettem meg gondolkodas nelkul, felek nem mukodne, felek nem ezt akarom, de nagyon nagyon felek elvesziteni, nagyon felek nem szeretve lenni.
Sosem volt meg reszem szakitasban, de olyan mintha kitepnek a szivem, minden massal szemben erdektelen lettem, csak o szamit. Valoszinuleg keptelen lennek ezt feldolgozni, de nem ertem hogy miert gondolkodom azon hogy megis elfogadjam a parom donteset ahelyett hogy visszacsinaljam, amit tudom hogy megtehetnek.
Kerlek aki tud segitsen, es ne irjatok legyszi semmilyen lealacsonyito goromba szoveget, mert most boven eleg ez a merhetetlen fajdalom a szivemben
Ne menjél vissza.
Az fáj neked, hogy ő hagyott el és most hiányzik a szeretete. Nem pedig, hogy a szeretett párod így tett. Azaz saját érdekeidet nézed ebben.
Írtad, hogy gondolkoztál a szakításon; tehát nem voltál boldog vele. Ő sem veled, vagy nem lépett volna.
Hagyjad, hogy találjon valakit, aki megbecsüli.
Ha nem értesz egyett, akkor próbáld megjavítani a dolgokat, de ne rögtön. Előbb hagyjad ülepedni a dolgokat.
Hiába csinálnád, vissza, már semmi sem lenne ugyanolyan, bár ez is kétesélyes...
Újrakezdeni újra lehet, csak nem azonnal, adjál neki egy kis időt, és tanulj belőle.
Ha újrakezditek két eset lehetséges, vagy jobb lesz mint előtte, vagy mégrosszabb...
Eza tipikus kibiztositott és eldobott gránát esete, vagy robban, vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!