Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok gondolni az exetekre?
Olvastam már a témában több kérdést is. Sokszor olyanok írták, hogy gondolnak több hónappal a szakítás után is, akik a szakító felek voltak.
Nyilván itt nem azokra gondolok, akik azért szakítottak, mert rosszul bántak velük. Hanem azokra, akik maguk akartak a szakítást, mert már nem olyan volt, elmúlt a szerelem, stb.
Akkor nekik pl miért nehéz ez?
Nekem ritkán, de eszembe jut igen.
Én szakítottam vele, mert nem éreztem azt amit "kellett volna". De egyébként ő egy hűséges, nagyon kedves aranyos srác. Azóta lett már gyereke is. :)
Nekem is van párkapcsolatom, és amikor veszekszünk vagy vitázunk valamin, akkor eszembe jut hogy a másiknál ilyen nem volt, stb.... De nem csinálnám vissza. Boldog vagyok nagyjából... És tudom hogy ő is az. Szóval ennyi :)
Sokan szakítás után még cseverésznek meg jópofiznak az exszel, meg eljátsszák, mekkora barátok vagy összejárnak. Na most a szakítás után frissen ez biztosan nem fog működni így. Évekkel később, mikor már feldolgozták, lehet, hogy egyesek megmaradnak egymásnak barátként, de a szakítás után minden kapcsolatot megszakítani egy időre a leghatékonyabb. Sokan meg nézegetik az exeiket meg nyomozgatnak meg tarsai. Ezek az emberek nem tudom, mit várnak, így nem lehet valamit feldolgozni normálisan. Vagy 4x annyi időbe telik.
A másik meg az, hogy hiába szakít valaki, ha vele bántak el csúnyán. Pl ha megcsalnak, az a logikus, hogy szakítasz. De attól még nem te vetettél véget a kapcsolatnak szigorúan véve... Meg ilyenek.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
4-es: voltal már szerelmes? Akkor is ilyen könnyen ment a túllépés, ha oke, egykor nagyon szerettem, de már elmúlt? Csak kiváncsi vagyok csupán, azért kérdezem..
5-os: ez elég cinkes...😃
Amikor nagyon szerencsésnek, sikeresnek, érzem magam, jobban érzem magam a bőrömben, na akkor van úgy, hogy az exek is eszembe jutnak, hogy de jó, hogy exek...
Nem találtam meg még az igazit, s hál'Isten nem vagyok egy rossz kapcsolatban. :)
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!