Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkozik még velem?
Figyelt kérdés
3 hónapja szakitottunk. Hetente,3 hetente beszélünk. Normálisan,távolságtartóan. Miért "barátkozik"érdeklődik? Hol kedves,hol hűvös...ha a véglegest ő mondta ki.
Miért nem tiltott le? Ahogy így szokás szerintem. Nem tudom hova tenni a dolgot
2020. jan. 19. 07:54
1/10 anonim 

válasza:

Lehet h ő szakított, de érzelmileg kötődik hozzád. Lehet h egy pillanatnyi rossz döntés volt a szakítás lehet ma már nem szakítanal. Beszéljétek meg h mi tortent
2/10 A kérdező kommentje:
Nem akarja megbeszélni. Tartozkodó nagyon. Hát igen mély hatást tettünk egymás felé ebben a 7 hónapban. Én felfogtam,hogy vége ahogy ő is szerintem. Csak érteni akarom😊 mi ez. Talán később lesz folyt.? Talán nem tudja még feldolgozni? Nem tudom...De azt igen intenzíven éltük meg egymást
2020. jan. 19. 08:17
3/10 anonim 

válasza:

Fenntartja az érdeklődésedet, amíg nem jön egy másik az életébe. Akkor majd eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Nem kell megvárni az ő tiltását, te is simán megtehetnéd....
4/10 anonim 

válasza:

Arra mi az őszinte válaszod, hogy Te miért beszélsz vele hetente, három hetente?
5/10 A kérdező kommentje:
Kölcsönös a keresés a beszélgetésben
2020. jan. 19. 10:10
6/10 anonim 

válasza:

És miért beszélgetsz vele 3 hónappal a szakításotok után.
Mi a célod ezzel, mit remélsz tőle?
7/10 anonim 

válasza:

Ahogy én látom mindketten szeretnétek újra egymásé lenni, csak szünet kellett
8/10 A kérdező kommentje:
6-os mi a cél nem tudom😊tényleg.
De lehet a 7-nek lesz igaza,lehet szünet,lehet még érez lehet...
Kusza ez az egész
2020. jan. 19. 12:54
10/10 anonim 

válasza:

Mi ugyanígy vagyunk. Beszéljetek és legyetek együtt vagy zárjátok le. Szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!